Linda Rosing

Hugo Rosas och Linda Rosing

 

Hugo Rosas karriär tog fart när han var med och tävlade om Linda Rosings hjärta. TV serien hette Den rätte för Rosing och gick ut på att det var ett gäng killar som dejtade Linda Rosing. Målet var att få henne på fall och att bli den killen som hon valde i slutet. Valet föll på Hugo Rosas.

När Hugo var med i Den rätte för Rosing hade han precis börjat blogga och blivit en manlig bloggkändis året innan. Han var väldigt ung, inte ens 20 fyllda. Han var 19 år och Linda var 35 år. Efter finalavsnittet sändes gick de ut med att de aldrig blev ett par efter programmet, men att de var vänner. Båda två pekade ut åldern som ett problem. Dock tyckte inte Hugo att hennes ålder var ett problem, utan mer att hans unga ålder var ett problem för henne.

 

 

Linda Rosing – numera Linda Thelenius

Linda blev känd när hon deltog i dokusåpan Big Brother 2003. Efter det blev hon väldigt omskriven i medier och hon jobbade som glamourmodell. Det var stormigt kring Linda och hon blev snabbt känd i hela Sverige. Många kallade henne galen, andra bara öppen och ärlig. Hon var skandalomsusad och det blev många tidningsrubriker.

2009 såg livet annorlunda ut för Linda. Hon hade två barn, festade inte lika mycket längre och var helt enkelt lugnare. Hon ville hitta kärleken, och därav kom iden för programmet Den rätte för Rosing upp. Huruvida det var ett allvarligt försök för Linda att hitta kärleken eller om det bara var för uppmärksamheten låter vi vara osagt.

 

big brother

 

Den rätte för Rosing

I serien Den rätte för Rosing syntes det tydligt att det fanns någon slags attraktion mellan Linda och Hugo. Relativt tidigt i seriens gång var det många som förutspådde att det skulle bli just Hugo Rosas som skulle vinna.

Under tiden för inspelningen av programmet så är livet annorlunda. Allt handlar om att dejta och att försöka få det att bli så bra som möjligt. De får göra trevliga saker och gå på dejter som de mest troligt inte hade gjort hemma.

 

 

Kort fling efter serien

Väl hemma började livet på riktigt, och det visade sig att det inte var samma kemi hemma som det var under inspelningen. Livet återgick till det mer normala och det fanns inte längre något TV team som anordnade extraordinära dejter. Linda och Hugo dejtade en kort tid, de har även gått ut med att de var intima med varandra. Men något mer än så blev det inte. De märkte snabbt att de inte passade för varandra.

Linda hade två barn och Hugo var väldigt ung. Dessutom hade Hugo sagt att Linda hade mycket saker som hände i hennes liv, som hon behövde reda ut på egen hand och han ville inte lägga sig i. Han har inte gått in tydligare på vad detta skulle handla om. De avslutade som vänner och har inget emot varandra. Kort efter detta började Hugo dejta Paow.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *