Crossfit är viktigt för hugo rosas

Andra vältränade Svenska kändisar

Hugo Rosas fokuserar mycket på träning och kost. Han äter mat som är nyttig för kroppen och tränar mycket, främst crossfit. Givetvis slinker det även ned en och annan Cleandrink, som är Hugos egna märke som han har tillsammans med sin bror. Men han är långt ifrån ensam om att vara vältränad i kändisvärlden. Här är några andra vältränade kändisar.

 

5 vältränade kändisar i Sverige

 

Toby – ett muskelberg

Toby, som egentligen heter Tobias Häggström, är känd från senaste säsongen av Paradise Hotel. Han är kompis med Paulina Danielsson, som är Hugos ex flickvän. Toby var med i 2020 säsong av Paradise Hotel och inledde en kärleksrelation med Victoria.

Toby är extremt biffig, speciellt hans överkropp och armar. Hans hårda kropp i kombination med hans mjuka personlighet gjorde att tjejerna i Paradise Hotel inledningsvis tyckte att han var den snyggaste deltagaren på det lyxiga hotellet i Mexico. Toby delar med sig av både fest och träning på sitt instagramkonto. Som det ser ut på hans kropp så är det dock mer fokus på träning än på fest.

 

Crossfit är viktigt för hugo rosas

 

Denice Moberg – över 1 miljon följare

Denice är en känd instagrammare och bloggare om fitness. Hon har över 1 miljon följare på instagram som följer hennes träning och liv. Denice riktar in sig på fitness, och det syns tydligt på hennes vältränade kropp.

Denice är mamma och har gått igenom en graviditet, förlossning och allt som hör till. Hon har visat att man kan återhämta sig med träning, och idag är magrutorna tillbaka efter den nio månader långa graviditeten. På hennes instagram delar hon många träningstips för den som vill träna hemma. De flesta är helt utan redskap, medans vissa övningar kräver enklare redskap som hantlar eller träningsband.

Denice är en stor inspirationskälla för många och hon fokuserar inte bara på sin egen kropp, utan hon vill dela med sig för att hjälpa sina följare till en starkare och friskare kropp. Hon är från Norrland men har numera nått ut till hela världen.

 

tjej tränar

 

Smail – en realityikon

Smail är en Paradise Hotel ikon. Han leder numera Studio Paradise, som är ett program som visas efter Paradise Hotel där de diskuterar avsnittet och deltagarna gästar. Smail är känd för sin kropp. En vältränad kropp med synliga och definierade muskler. Han har fått många tjejer på fall med hjälp av sin välformade kropp och sin personlighet. Smail lägger ut mycket bilder på instagram där han tränar och det är en stor del av hans vardag. Han är även med och motiverar andra till träning, både för att få folk att börja men också för att få folk att uppnå högre mål inom sin träning.

 

 

Bobby Oduncu – kändisfrisör med en superkropp

Bobby är en kändisfrisör som även är ett stort namn i gayvärlden. Han jobbar inte bara som frisör utan han har även sitt egna märke med hårprodukter. Han lägger mycket fokus på sitt utseende, och inte minst sin kropp.

Det finns mängder av bilder på Bobby i bar överkropp. Han gillar att visa upp sig, och det är med all rätt för den där kroppen har inte kommit utan slit. Bobby är 44 år men hans kropp ser ut att tillhöra en 20 åring.

 

 

Mcuz – lång och vältränad svensk kändis

Precis som Smail och Toby har även Mcuz varit med i Paradise Hotel och visat upp sin superkropp. Förutom Paradise Hotel han har även varit med i Love Island, ett program där de är mycket bar överkropp som gäller. Mcuz som egentligen heter Marcus Johansson har inte bara varit med i en, utan flera säsonger av Paradise Hotel. Där har han visat upp sin vältränade kropp och man har även fått se honom träna i hotellets utegym.

 

tränar med vikter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *