Hugo Rosas och Paow

Efter att det hade lagt sig mellan Hugo Rosas och Linda Rosing så blev Hugo ett par med Paow. Paow är en bloggerska som blev känd när hon bråkade öppet med Kissie. Hon var väldigt provocerande och uttalade sina starka åsikter om allt och alla på bloggen. Detta fick henne att bli känd. Paow har senare deltagit i diverse TV program som till exempel Paradise Hotel, Lyxfällan, Temptation Island, Fångarna på fortet med flera. Hon har även varit med i Wipeout, som är det tv programmet där Hugo och hans fru Paula träffades. Paow heter Paulina Danielsson och var 16 år när hon blev tillsammans med den då 20 årige Hugo Rosas.

 

 

Paow och Hugo – Årets hetaste par

Paow och Hugo blev väldigt omskrivna i medier. Bland annat kallades de för Årets hetaste par. Det var mycket fysiska bilder som paret publicerade på sina respektive bloggar. Bilder på Hugo i bar överkropp där Paow lutar sig över honom och kysser honom och bilder där de ligger i sängen och pussas. Dessa bilder blev, precis som paret själva, stora snackisar. Och det visade sig att det var precis det som paret var ute efter.

 

 

En PR kupp med riktiga känslor

Båda parterna i paret, alltså Hugo och Paulina, har sagt att allt bara var en PR kupp. Ett sätt för dem båda att få mer uppmärksamhet i media för att bli ännu kändare. Och det fungerade minst sagt. Paret blev omskrivna och det postades artiklar om dem nästan dagligen. De gjorde till och med en musikvideo tillsammans, La isla bonita.

Det inleddes alltså som en PR kupp. Ett fejkat förhållande för att få medial uppmärksamhet. Men det hela slutade faktiskt med äkta känslor. Paret levde tätt inpå varandra i över ett års tid, så känslor utvecklades. Det är inte alls konstigt, men ingenting som paret hade tänkt skulle hända från början.

 

 

Paow otrogen mot Hugo Rosas

Paow och Hugo, som är en vältränad svensk kändis, hade ett minst sagt stormigt förhållande. De försökte hålla ihop det då de hade fått riktiga känslorna för varandra, men hade ändå i åtanke att allt startade för att få uppmärksamhet i media. De blev ett omskrivet par och alla delade med sig av sina oönskade åsikter, precis som Paow gör i in blogg. Detta tog hårt på paret och resulterade i att Paulina var otrogen med Nemo, en annan kändis.

 

 

Inspelat samtal avslöjade otroheten för Hugo

Paow berättade inte själv för Hugo om otroheten, utan det var Nemos kompis Jockiboi som droppade bomben. Paow var otrogen med Nemo, som i sin tur berättade för sin vän Jockiboi, Joakim Lundell. Jockiboi och Paow blev vänner och pratade om otroheten på telefon. Då spelade Jockiboi in samtalet och publicerade det på nätet. Precis som alla andra så fick då Hugo reda på Paows svek och dom gjorde slut.

Paow ångrade sig något fruktansvärt och skrev länge på sin blogg om att hon saknade Hugo och att hon verkligen älskade honom på riktigt.

 

jockiboi Joakim Lundell

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *