träning

5 Bra bloggare om fitness och träning

Bloggar om fitness och träning är både motiverande och roligt att följa. I dessa bloggar får du ta del av träningstips, motivation och råd om kost. De flesta bloggar även om sitt vardagliga liv för att göra det lite roligare för läsaren och visa att de också är vanliga människor som gör annat än att träna.

 

 

Alexandra Bring

En bra fitnessblogg för tjejer är Alexandra Brings blogg. Hon är ett stort namn både inom fitness och hela kändisvärlden. Alexandra bloggar om träning och hennes liv som tvåbarnsmamma. Hon delar med sig om träningstips som du kan göra både på gymmet men också hemma.

Alexandra har två barn och har gått igenom två graviditeter. Det har resulterat i att hon har bloggat och gett mycket träningstips kring gravidträning. Anpassad träning som passar både under och även efter graviditeten, för att bygga upp en stark mammakropp och återfå styrkan i kroppen.

Alexandra har även ett eget klädmärke för träningskläder som heter BRING Sportswear. Alexandra startade företaget när hon upptäckte att många träningskläder inte är optimerade för träning. De kunde till exempel åka ner när man hoppade, bli genomskinliga när man lutade sig framåt eller skava när man utförde vissa övningar. BRING Sportswear är både bekväma, snygga, funktionella och tillverkade i hållbart material som är tjockt nog att inte bli genomskinligt men tunt nog för att vara behagligt att träna i.

 

Ida Warg

Ida Warg

Ida Warg

Ida Warg är tillsammans med Alexander Pärleros som är en känd entreprenör. Han är mest känd för sin podcast Framgångspodden där han gästas av olika kändisar som får dela med sig av hur de nådde sin framgång. Han har skrivit en bok och haft flertalet företag. Alexander är väldigt inspirerande, och det är även Ida.

Ida bloggar om sitt liv i Stockholm och även i Marbella där paret har ett hus. Mycket av det Ida postar handlar om träning och vegansk kost. Hon delar med sig av dansvideos, träningstips som du kan göra hemma och recept på goda och nyttiga veganska maträtter. En blogg för dig som vill ha tips både om träning och kost, men också ta del av ett roligt liv i Sverige och Spanien.

 

Alexander Pärleros

Alexander Pärleros

 

Mathias Zachau

En blogg om träning, motivation och ren fakta. Mathias lägger inte bara ut träningsvideos och tips på hur du ska träna, utan han publicerar även mycket fakta. Här kan du lära dig vad som händer i kroppen när du tränar, och när du inte tränar. Vilka muskler du ska träna för att uppnå maximal förbränning och vad som sker i din kropp när du äter socker. Han betonar hur viktigt det är med rätt kost för att uppnå en hälsosam kropp.

Mathias bloggar inte om sitt liv på det sättet som många andra bloggare gör. Utan vi får istället lära känna honom när han uttrycker sina känslor och åsikter om ämnen som handlar om träning och är relaterade till kost.

 

 

Margaux Dietz

Margaux är kanske inte känd som någon fitnessbloggare, men hon tränar nästan varje dag och detta får läsarna hänga med på. Margaux är en influenser och bloggare som slog igenom stort när hon födde barn på YouTube. Sedan dess har karriären gått spikrakt uppåt.

Margaux tränar på gymmet flera gånger i veckan och både fotar och filmar detta. Hon publicerar det på flera olika kanaler som på sin blogg, på hennes youtube kanal och på sin story på instagram. Hon skriver även om de många hälsofördelarna hon upplever med träning. Hur det ger henne en stark kropp som orkar leka mer med sin son Arnold, att hon blir piggare och får rensa tankarna. Margaux brukar ofta träna mitt på dagen för att få ett break och svettas ur sig och komma tillbaka som en ny människa. En nyttig kost är dock ingen prioritet för Margaux utan en av anledningarna till att hon tränar är för att kunna äta som hon vill. Det är mycket hämtmat som pizza, pasta och hamburgare men träningen hjälper henne att hålla sin kropp i schack trots detta.

 

Margaux Dietz

Margaux Dietz

Toby Johnson

Toby är en kille som har spenderat många timmar på gymmet, och det går inte att dölja hans muskulösa kropp. I Tobys vlogg delar han med sig av träningsvideos för att hjälpa dig att träna upp hela din kropp. De flesta videosarna är från gymmet och innehåller tunga vikter. Så det är en perfekt inspirationskälla för dig som vill bygga stora muskler.

Träning är en viktig del av Tobys liv. Han har lagt ut en video på hans kroppsliga förvandling där han gick från att vara ganska smal till att bli den stora biffiga killen han är idag. Toby jämför sin kropp med Arnold Schwarzenegger.

 

gym

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *