Uncategorized

Vuxenpoäng

Under lunchen när jag gick inne på MOS så såg jag en man med en polotröja på sig och det såg bra ut. Jag har alltid tyckt det varit snyggt på andra, men svinfult på mig själv.

Dock fick jag känslan av att jag kanske skulle gilla det nu, så jag gick till en butik och provade. Första försöket och den satt som en keps.

Jag börjar växa upp. Det är pondus i polokrage. Det går hand i hand med mitt pensionssparande. Nästa steg är manchesterbyxor.

Vad tycker ni?

Kommentarer

  1. johanna

    Hej alla det fungerade verkligen och jag är stolt över att kunna vittna. Jag såg ett inlägg om hur en kvinna blev återförenad med sin man och jag bestämde mig för att prova den här doktorn som hjälpte henne eftersom min relation misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte motvilligt, eftersom jag var desperat, men till min stora överraskning hjälpte denna läkare mig och min relation är nu perfekt precis som han sa att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han hade sagt det förut älskar han mig inte längre. Tja, jag kan inte säga mycket men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande här är e-posten [drogunduspellcaster @ gmail] din partner kommer definitivt tillbaka till dig

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.