Grekland 2010

Vurpa

Det är inte så bra väder idag. Det är bara 19-20 grader, hur varmt har ni i Sverige? hehehe. Jag ligger på hotellrummet nu och tar det lugnt, har lite ont eller jag har mycket ont. Jag och Daniel var och hyrde en vespa tidigare idag och jag skulle pröva lite trix med den, kolla hur fort den gick liksom och hur långt jag kunde stegra med den. Men ah med min vanliga tur så råkade jag köra rakt in i en buske.  Grejen var att jag såg den inte riktigt, jävla greker man kan ju för fan inte låta en stor buske växa precis vid vägen efter en skarp kurva. Jag klara mig enda ganska bra lite skrapsår här och där men jag tycker faktiskt lite synd om Daniel, han satt ju bakom mig så han fick ta den stora smällen. Daniel var liksom inte riktigt beredd, så när det small så såg jag bara honom flyga över mig in i slänten, trodde han skulle flyga tillbaka till Sverige.. Jaja det viktigaste av allt är att våra skelett är hela, lite skrapsår och blåmärken kan man leva med. Eller vad säger ni?

Vi hann med och ta lite bilder innan vurpan i alla fall..

 

Tog ett bad efter gymmet..

 

Daniel, han är lite blyg och gillar inte att vara med på bloggen så den här har jag lagt upp i smyg men det kommer flera smygisar kan jag lova..

 

Kommentarer

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.