Allmäntvlogs

Vlog #5

Fortsättning på fredagens vlog. Här är eftermiddag/kväll med familjen.

Trevlig söndag på er! Presumera gärna på min kanal.

Kommentarer

 1. S

  Jag älskar vloggarna! Vill dock gärna se mer av Mollsan och Lollo 🙂 ÄLSKAR att följa dem och smälter varje gång Molly pratar – såå söt!

 2. emelie

  jag föredrar faktiskt video framför text o bilder! det blir mkt mer levande då, o härligt att se miljöerna när man sitter uttråkad på jobbet när alla andra har semester 🙁 man kan nästan låtsas man är på plats :p

 3. Hanna

  Jag är en sån som ALLTID föredrar att läsa en text framför att se ett klipp. Men med det sagt, dina vloggar är så pass trevliga att jag faktiskt tittar på dem ändå ?. Jag har en rent teknisk/praktiskt kommentar och det är att när jag lyssnar med lurar så är musiken så pass mycket högre än talet så jag får höja och sänka beroende på om ni pratar eller det är musik. Du kanske kunde ”balansera” ljudnivåerna lite?

  I övrigt är du grym! Älskar att läsa om/titta på dina och din familjs upptåg ??

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.