Allmänt

Vinnarna till min bok ”superkroppen”

Jag har dragit 6 vinnare som alla kommer få en signerad bok hemskickad till sig. Ni som har vunnit. Maila mig på rosas.kvissberg@gmail.com (märk mailet med vinnare) och skriv sedan personuppgifter och adress. Grattis =)

Vinnare 1:
Johanna Persson

Som jag skulle vilja ha din bok! Jag har alltid varit väldigt aktiv och hållit på med träning. Det här drivet, längtan till nästa träningspass, viljan att öka vikterna och att pusha sig lite hårdare varje varje vecka. Shit vad jag älskar det. Eller älskade kanske jag ska skriva? Har sedan några månader tillbaka en sån svacka gällande motivation och inspiration till träning. Tränar crossfit sen två år tillbaka, träningsmetoden, gemenskapen, blodsmaken i munnen, utmaningen att bli bättre i varje moment… längtan till nästa pass på boxen har varit stor! Jag är van att alltid vilja träna men det är som bortblåst nu. Din bok hade varit perfekt, jag behöver hjälp med att få inspiration och motivation till träning. Jag känner mig liksom halv när jag inte har något fritidsintresse som slukar upp mig.
Så, jag behöver en spark i baken för att komma igång igen, jag har liksom glömt bort hur det är att vilja träna!

Vinnare 2:
Emelie

Precis vad jag behöver! Har tänkt länge, och som du säger, Ta sig utanför dörren är det svåra steget.
Jag och min pojkvän kommer in i ”modet” olika tider av året. Vi skulle så gärna vilja träna tillsammans men jag känner mig alltid som en osäker bromskloss. Vårat förhållande blir inte bättre heller med en osund livsstil. Att få läsa din bok och kanske klara att ta steget utanför dörren skulle göra en stor skillnad i livet. Den sista pushen är exakt vad som behövs. Har följt ditt liv i många år nu och skulle såklart vara en ära att ha en signerad bok från just dig. All lycka till för dig och familjen 🙂

Vinnare 3:
Jens
Vann din tävling förra sommaren men har ännu inte fått hem någon bok så jag testar en gång till.

Snart är jag tvåbarns far och då kommer säkert tiden för träning bli ännu mindre. Då hade det varit bra att ha ett träningsprogram som man kunde köra hemma.
För att jag ska träna så behöver jag ha ett exakt program på vad jag skall göra, annars blir det inte mycket träning.
Håller tummarna för att jag får hem boken denna gång ?

Vinnare 4:
Emelie

Hej!
I januari fick jag diagnosen diabetes typ 1 och fick till en början inte träna vilket jag alltid gjort. Min läkare gjorde mig livrädd för att börja träna när jag väl fick det för att jag är tvungen att kolla mitt blodsocker hela tiden eftersom att jag inte känner när jag får lågt blodsocker, Min högsta önskan just nu är att komma igång och träna igen och jag tror din bok skulle vara till god hjälp.
Förresten så älskar jag din blogg och er podd ??? kram Emelie

Vinnare 5:
Caroline

Hej! Jag skulle gärna ge din bok till min man som oftast tränar hemma i källaren med lite träningsredskap! Vi har två små barn och för att få tiden att räcka till är det mest praktiskt att träna hemma.. men problemet är att han inte är nöjd med resultatet och därför tänker jag att din bok verkligen kan hjälpa!

Vinnare 6:
Josefin

Min man har en massa intressen, ex. fiske, enduro, hockey. Själv har jag ingen fritidssyssla.. men jag vill hitta en!
Tycker det är roligt att träna men känner mig så förvirrad när det gäller övningar så det blir inte av på det sätt jag skulle vilja. Din bok hade varit perfekt för mig!

img_8416.jpg

Kommentarer

 1. Jennifer

  Hörru Hugo, du har fortfarande inte blivit bättre på att svara på kommentarer i kommentarsfältet, shape up 😉 Paula har börjat med det vilket är jättekul för oss läsare!

 2. Clara

  Hej, kan inte du göra ett inlägg om hur man ska välja proteinpulver? Finns så många alternativ, och borde enligt mina macros äta rätt mycket mer protein (är nästintill vegan, men egentligen inte av princip, bara blivit så utifrån vad jag gillar. Inget problem med mjölkprotein alltså), men finns så himla många olika märken och typer att välja mellan. Vad kör du på, plus hur ska man tänka? Är tjej, 20 år.

 3. THERESA

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom drogunduspellcaster@gmail.com

 4. Maline

  Hej Hugo!
  Jag har en undran kring Clean drink. Jag skulle så gärna vilja ha en energi- och vitaminberikad dryck att ge mig själv inför/efter träning men även dagar då jag känner mig väldigt seg. Jag dricker inte kaffe och behöver inte så mycket koffein för att hålla mig pigg hela dagen. Men jag har däremot upptäckt att jag reagerar starkt på sötningsmedlet sukralos. Men det verkar finnas i typ varenda ”energidryck” och även i Clean. Så jag undrar varför just sukralos verkar vara så poppis i den typen av dryck? Vet du? Min kropp reagerar som sagt väldigt starkt på just det sötningsmedlet, jag är även diabetiker och min kropp tolkar sukralos precis som vanligt vitt socker, alltså påverkar blodsockret. Jag försöker absolut inte klanka ned på Clean, tvärtom är jag genuint intresserad över om just val av sötningsmedel är begränsat för den här typen av produkt, eller vad för tanke som kan finnas bakom 🙂 Vore tacksam för svar! Och än mer för en dryckesvariant utan sukralos om det vore möjligt 😉

  Ha det bra!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.