Clean Drink

Vi vill hjälpa till

(Inlägget kan ses som reklam för Clean Drink) 

Jag fick en kommentar häromdagen om att folk som släcker bränder i Ljusdal behövde spons av dricka för att palla arbeta. Det fick mig att tänka lite och jag har pratat ihop mig med dom andra nu och kommit fram till att Clean Drink gärna vill hjälpa till på något sätt. Jag tror inte jag skulle göra så mycket nytta med att fysiskt hjälpa till och släcka bränder. Med tanke på att blir helt matt av att värmen som kommer från att ligga i solen en stund kombinerat med min klumpighet tror jag bara jag skulle förvärra situationen. Men alla kan vi göra något och förhoppningsvis bidra med något vettigt på något sätt.

Det jag vill få fram är att Clean gärna ställer upp och skickar dryck för att i alla fall några av alla hjältar som kämpar dag ut och dag in med att försöka få bukt med alla bränder ska få lite extra energi. För att vi ska kunna göra detta vill jag gärna att ni som är delaktiga/vet vilka som är dom som ska kontaktas på olika ställen hör av er om ni vill få dryck till er ort. Skicka ett mail till mig på rosas.kvissberg@gmail.com, skriv ”skogsbrand” i ämnesraden och berätta vart ni mailar från och vart det ska skickas/kontaktperson m.m. så hör vi av oss asap. 

Kommentarer

  1. Rebecca

    Haha, måste berätta. Berättade för min mamma om detta nu när jag är hos föräldrarna över helgen. Tyckte det var så gulligt att du gör VAD DU KAN! Hon höll med och blev så glad att hon beställde ett flak med clean för att sponsra dig/er i ert snälla företag.. hon som aldrig druckit energidryck i sitt 52-åriga liv.
    Du och Paula är fantastiska Hugo och ni tycks ha två otroliga barn. All lycka!!

  2. Nathalie

    Så bra! Jag såg ett klipp på FB idag om när sveriges brandmän välkomnar in alla åolska brandbilar som kom på rad. Så maffigt att se alla som hjälper, stort som smått! Drömde själv inatt att jag var mitt i branden så jag var helt skakis när jag vaknade för det var så dramatiskt o verkligt

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.