Uncategorized

Vi drar mot fjällen 😀

Kommentarer

 1. Sara

  Eller så kan ni alla gnälliga människor låta Paula och Hugo bestämma själva över hur deras barn ska sitta i bilen? Jisses alltså.

 2. Malin

  Hugo! Är det Q7:an du kör nu? Hybriden? Såg så rymligt ut med två barnstolar i baksätet, letar som en galning efter en större bil.

    1. Sara

     Jag brukar inte vara den som kommenterar, men när jag ser ett så litet barn sitta framåtvänd får jag gåshud.
     Tyvärr är många föräldrar bekväma och vänder sina barn tidigare än de borde, för att det är jobbigt att få i barnen i bakåtvända bilstolar. Ofta är det föräldrarna som tycker att det ser obekvämt ut, inte barnen. Det finns bakåtvända bilstolar som räcker upp till 125 cm långa barn och riktigt så lång tror jag inte att Molly är 😊

   1. Alma

    Men snälla nej det är inte obekvämt. Köp en riktigt stol och lär henne sitta skräddar. sluta vara så jäkla tafatta föräldrar som ger vika i något som är NÖDVÄNTIGT. fattar ni inte att hon mest troligt inte överlever en krock om hon sitter sådär. hur kan man vara så nonchalant som förälder? ska ni då säga ”aa men hon fick ju faktiskt ont i benen”. kolla några videos vad som händer när små barn sitter framåtvända så kanske ni kommer på bättre tankar…. o ja detta är en sak man verkligen inte ska vara tyst om. ipad eller inte skitsamma men nu handlar det om liv och död!

  1. Kaha

   Kan ju finnas orsaker till att ha henne framåt. Har själv en på endast 3.5 men hennes ben somnade hela tiden så fick till slut vända henne.. men Mollys stol behöver nog höjas i ryggen ser det ut som!

    1. Cristina

     Folk är så naiva och litar blint på ”sina nya säkra bilar”. Molly är liten och hon SKA sitta bakåtvänt.

     Min son är lika gammal som Molly och han har gått om plats i sin Axkid Minikid och kan sitta där länge till.
     Så det Hugo skrev att benen inte får plats är bara bullshit – bekvämlighet kallas det.

     1. JL

      Ja, och vet ni? De är så himla bekvämt och skönt, vi har TVÅ-åringen som fyller tre nu framåtvänd redan. Sjukt smidigt och skulle aldrig knöka med en bakåtvänd barnstol till honom… Nu sticker de ordentligt i era ögon va? 🙂

     2. Cristina

      Ja, jag lägger ner nu. Var inte ens jag som började en diskussion. Men det äl väl bara Hugo Rosas som får håna andra? 🙂 Men don’t worry. Tänker inte besöka eller kommentera din blogg mer om man inte får skriva vad man tycker.

    2. Kaha

     Ja eftersom hon gallskrek när benen somnade så kändes det inte som en bra idé att hon distraherar mig när jag kör. Vi alla är ju olika, eller hur. Folk ger sina barn råa morötter vilket för mig är tokigt.. haha. Men inte ger jag mig på de föräldrar och säger hur vidriga de är för det.

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.