Allmänt

Ventilerar ibland

Det är sällan jag tänker tillbaka på mitt liv, vad jag har åstadkommit, vad jag är nöjd med, missnöjd med och vart jag är idag.

I morse gjorde jag en intervju. En tjej som heter Patricia som jobbar som rektor ville intervjua mig. Under intervjun så handlade dom flesta frågor kring mitt liv, mitt entreprenörskap, vad jag uppnått, motgångar, framgångar etc.

Efter någon halvtimmes snack blev det ganska påtagligt att jag hunnit med mycket under mitt liv. Att jag nått hyfsat stora framgångar, tagit mig igenom motgångar och har uppnått ett bra liv. Patricia undrade hur jag firade mina delmål som jag uppnått. Jag firar aldrig mina delmål berättade jag.

Faktum är att jag faktiskt är för rädd för att fira delmål, att slå mig på bröstet och fira ett delmål känns som upplagt för ett kommande misslyckande. Jag är så otroligt rädd för att förlora och därför vågar jag inte fira mina delmål. Fira kommer jag göra när jag känner att jag är klar.

Jag kanske tänker på fel sätt, men det är min uppväxt som gör att jag tänker så. Jag har växt upp i en familj med mycket kärlek, men med lite pengar. Jag har aldrig kunnat få det jag pekat på, eller fått bo på hotell med pool och bamseklubb. Det har format mig på det sättet att jag aldrig vill hamna där igen och därför är jag kanske extra rädd för att fira, vara nöjd och pilla mig i naveln.

Här inne berättar jag sällan om affärer och annat, och det beror på det jag skrivit om ovan. Jag är ingen person som vill lyfta fram mig själv som bättre, eller mer framgångsrik än någon annan och på något sätt känns det som jag gör det om jag skriver om sådana saker. Jag är som dom flesta andra, men med ett brinnande intresse för entreprenörskap, affärer, träning och familj.

Kände bara att jag var tvungen att skriva några rader om detta då jag ofta får frågor kring detta. Att folk vill att jag ska berätta mer om mina affärer och mitt entreprenörskap. Jag är fan inte den personen, jag är inte Blondinbella. Jag är den rätte för Uribe.

Jag gör det jag tror på, brinner för och tycker är kul. Att det sedan har blivit en god spiral är något jag är tacksam till skyarna för.

/Kram

Kommentarer

 1. N

  Så himla bra skrivet Hugo! Du verkar vara så härlig människa. Fortsätt så, du motiverar andra genom att bara vara du 🙂

 2. tp

  så jäkla bra skrivet! jag gillar din blogg just för de. du och din blogg känns prestigelös, de är bara ärliga hugo. precis som du är rakt upp och ner. sen så känner jag igenom mig i att aldrig vilja komma tillbaka där man föddes. man kämpa så jävla hårt för att komma bort och på 3 sek kan man vara tillbaka.

 3. Sara

  Vad bra skrivet. Intressant. Jag följer blondinbellas blogg också och helt ärligt, den är rolig för hon hävdar sig så extremt hela tiden, och din blogg är rolig för att du är så jordnära o härlig kul kille. De hade inte vart kul o läsa om du behövde hävda dig hela tiden. Sen älskar jag o läsa om business, men denna bloggen ska handla om dig. Jag tycker du gör de grymt 💪

 4. Zeynep

  Vet du Hugo, det är faktiskt allt du skrivit i ditt inlägg som gör att vi är många som älskar att läsa din blogg och följa dig. Jag har faktiskt följt din blogg sedan många år tillbaka och oberoende av din livsstil (även förr) så har du faktiskt medvetet som omedvetet mer eller mindre alltid varit jordnära. Blondinbella är säkert bra, men vi följer dig just för att du är hugo roooosaaas 👏👏👏

 5. Natasha

  Amen to that! 😊👌
  Du verkar så jordnära. Fy vad du har växt genom alla dessa år. Är nog inte ensam om att tycka att det ska bli intressant att få följa dig åren framöver! Du är en sann och äkta inspiration. Önskar dig all framgång i livet.
  Kram

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.