AllmäntCrossfitFamiljeliv

Vårkänslor

Helt plötsligt var det roligt att ro. Bra väder, en roddmaskin i solen, solglasögon och kall BCAA från gymgrossisten i shaken var det som behövdes. Livet på en pinne!

En 6a på 180kg i marklyft kändes som luft när jag kom in igen

Imorse var det inte lika glassigt när Molly vägrade göra något annat än att titta på videor på sig själv. Hon börjar ta det här med egenkär till en helt ny nivå. Det bästa är när hon råkar låsa telefonen, då kommer hon till mig och tar tag i mitt finger och drar det på telefondisplayen. Hon har sett hur jag gör när jag låser upp telefonen, rätt kul hur fort dom snappar upp saker. Förhoppningsvis kommer hon snappa upp saker lika fort på matte lektionerna. Det är bara hoppas att Molly har ärvt Paulas engagemang och planering, då kommer skolan sitta som en keps. För mig satt skolan lite mer som ett par för små skor. Riktigt jobbigt när man hade dom på sig.

Kommentarer

  1. sb

    Haha inte bara Molly! Min älskar både att kolla på kort och videos MEN det bästa av allt är att ta selfies hahah!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.