Bröllop

Våra första steg som man och fru

Fick en leverans med bilder från fotografen och nu börjar vi närma oss det roliga tycker jag. Nästa inlägg blir minglet vid slottet! Nu kör vi dock på när vi tog våra första kliv ut på trappan som äkta makar.

Först kom Nåe och värmde upp publiken.

Sen kom brudfölje och Molly (inte lika spexig som Leo, Molly brås mer på mig och blir lite blyg i såna här situationer).

Sist men inte minst kom Herr och Fru Rosas ut på trappan. Folk blåste såpbubblor och hurrade. En sån entré vill man göra varje dag. Få applåder och hurrarop när man kommer in i ett rum. Ska försöka få Paula att ta emot mig så när jag kommer hem på kvällarna. Tvek på resultatet där dock.

Sen blev det kramkalas på grusplanen – med föräldrar och vänner och det tog en bra stund att gå igenom alla glada ansikten.

Efter kramkalas gick vi ner för backen där det var uppdukat med saft, kaffe och kanelbullar. Genialt med fika direkt efter vigseln om ni frågar mig. Snabb energi rakt upp i skallen så man kan ladda inför kvällen. Man blir ju lite stel och sömnig av att sitta i kyrkan och vår vigsel började 15 – om man inte hade fikat hade folk nog varit vrålhungriga där vid middagstid men nu ”köpte vi oss” lite tid med fika så alla hade blodsockret i schack =)

Foto: Sandra Rogers

Efter fikat hade vi hyrt 2 bussar som kom och skulle köra folket till festlokalen… mer om det i nästa inlägg!

Kommentarer

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.