Allmänt

Vår tid är nu

Har ni sett den serien?. Om ni inte ha gjort det så skulle jag föreslå att ni sjukskriver er för resten av dagen och åker hem och börja kolla. Det finns 10 avsnitt och varje avsnitt är en timme långt, så det är bara börja mata. Ni kommer inte bli besvikna. Det är så sjukt bra spelat.

Idag: Skriver jag på för en ny partner till mig. Jag kommer börja jobba med kosttillskottsföretaget Better You. Det känns svinkul och spännande. Better You är ett företag som är väldigt modernt i sitt tänkt och satsar stenhårt på bra produkter. Tex har dom ett stort utbud av veganska produkter och proteinkällorna dom använder sig av skiljer sig oftast mot konkurrenterna. Framöver kommer det alltså bli en hel del tips kring kosttillskott. Vad jag rekommenderar och vad jag själv använder mig av. Jag har dock två frågor till er som jag hoppas att ni kan svara på.

Använder ni er av kosttillskott idag?
Vad är viktigt för er när det kommer till kosttillskott? Smaken? Innehållet? Kalorier?

Natten: Om ni går in på min instastory så ser ni hur natten har varit. Jag vet inte om det var fullmånen som spökade i Leonores huvud eller om hon bara var övertrött. 2h tog det innan hon somnade igår. Man får se det positivt, hon kommer somna tidigt ikväll antar jag =)

Jag: Fick ett tips på instagram. Säg åt Leonores pedagoger att inte låta henne sova för länge på förskolan så kommer det bli lättare att natta henne. Problemet är bara att hon inte sover alls på förskolan. Haha.

Om: Ni fick ranka 4 ämnen som jag skriver om här på bloggen. Hur skulle rankingen se ut då? Vad gillar ni mest att läsa om?

Nu: Dricka upp mitt kaffe

Glöm inte: There is no glory in practice. But without practice there is no Glory.

Kommentarer

 1. Stina

  Alltså wow Hugo vilken jävla helvansinnig med bloggen👍🏻 Jag har följt dig sen Rosingtiden och blir så glad för din skull när man läser alla kommentarer om hur bra folk tycker om dig som bloggare!

  1. Statusuppdateringarna är helt klart bäst
  2. Pranks
  3. Familjen
  4. Träning (bara för att du är het, hatar träning)

 2. Isabella

  Bra innehåll nu men tackar inte nej till fler träningsinlägg med videos eller bilder!
  Jag använder mig av aminosyror, proteinpulver och magnesiumtillskott. Det viktigaste för mig är att det inte innehåller för mycket skit så som konserveringsmedel, sötningsmedel m.m. Gärna sötad med stevia, även om det inte är vetenskapligt bevisat vara bättre. Självklart är smaken hyfsat viktig och att det har en hög proteinhalt.

 3. Isabelle

  1. Statusuppdateringar/listor
  2. Konversationer mellan dig och Paula (sån igenkänningsfaktor haha)
  3. Familjelivet (enda pappabloggen jag fastnat för 💕)
  4. Reflektioner

  Vore så kul om du hoppade på Kajsons julkalender! Inte alla dagar kanske men nån här o där när du hinner. Förstår dock att du har sjukt mycket på ditt fat 🤗 Önskar du skrev mer om bra affärer! Men förstår om du vill hålla sånt privat; oavsett om det är aktier eller typ rea på Ica haha 🙂

 4. Matilda

  Om kosttillskott : använder bara multivitaminer nu när jag inte tränar. När jag tränar (gym och thai) är det multi, protein Shake, lite bcaa och lite energihöjande. Vad som är viktigt är : det får inte kosta en halv årslön att köpa in, inte smaka så sött som 78% av allt gör. Gör man pulver så är det roligt med smaker som inte är chocolate, strawberry och strawberry and vanilla. Vad är det för fel på banan? Mjölk? Smultron? Kokos?
  Schysst innehåll och bra smak!

  Favorit ämnen:
  1 solklar vinnare: dessa fantastiska listor
  2 träning
  3 vardagliga händelser som du vinkar så roligt
  4 när du och Paula/barnen/någon annan är oense om något.

 5. Sara

  1. Dina statusuppdateringar. Du skriver alltid på ett både ärligt och roligt sätt.
  2. Konversationer. Både mellan dig o Paula men också mellan dig och barnen.
  3. Inlägg om familjen / utflykter ni gör / filmer på barnen.
  4. Reflektioner kring olika saker. Nyligen skrev du om julklappar, väldigt intressant att läsa.

  (Håller även med om tidigare kommentarer om inlägg om spons/sammarbete)

  Du får mig nästan dagligen att skratta högt när jag läser dina inlägg. De är det få bloggare som lyckas med. Fortsätt med det du gör 🙂

 6. Prisonbeauty - En blogg om droger, kvinnofängelse och redan därifrån.

  Glömde skriva rakningen med 4 inlägg:
  1. Dina statusuppdateringar
  2. När du och Paula tycker olika och du skriver om det med varm humor
  3. Reflektioner över roliga saker barnen sagt
  4. Ser fram emot kosttillskottsinlägg

  Jag förstår att du inte hinner följande men att du typ testade saker som är utanför din comfort zone, kanske udda jobb som pizzabagare eller unika intressen a la outsiders. Förstår dock att det krävs mycket produktion bakom sånt.

 7. Prisonbeauty - En blogg om droger, kvinnofängelse och redan därifrån.

  Jag äter kosttillskott av ”Mitt val, kvinna” och någon som heter multi samt D-vitamin nu under den mörka årstiden. Jag har även ett kosttillskott för hår, naglar och hy men det smakar så FRUKTANSVÄRT äckligt att jag inte klarar av dom. Dessutom luktar mitt svett efter träning som dom tabletterna.

  Det vore roligt att läsa vad som är viktigt för vad, jag håller på att skriva om lite vitaminer och vad typ apelsin, broccoli, morot etc är bra för då jag precis använt min gamla juicecentrifug.

  Och ett tips; på alla skönhetsgrupper jag är med i på FB kommer det ständigt upp frågor om vilka kosttillskott som är bra för utseendet. Frågan kommer då och då och jag tänker att du väl har många kvinnor som läser.

  Dock säger mamma att man inte behöver äta kosttillskott om man äter tillräckligt varierat. Vad tror du?

 8. M

  Alltså, vår tid är nu!! Fick ett mildare psykbryt igår när jag tittade klart på säsong ett och sedan läste att dem hade spelat in säsong 1&2 samtidigt men säsong två släpps inte förrän HÖSTEN 2018???? Asså snälla, varför ens?? Låt oss kolla fan

 9. Emma

  1. Dina statusuppdateringar, så himla roliga!
  2. När du tar dig en funderare över aktuella ämnen, allt från metoo till julklappar till familjebilder på väggarna.
  3. Relationer, både din o paulas, allmänna kärleksrelationer, familjerelationer osv.
  4.sponsrade inlägg, jag läser inte dom men blir glad när jag ser dom för det betyder att du får pengar för det jobb du gör med bloggen! Det finns INGEN annan bloggare som får mig att på riktigt gapskratta när jag läser. Sättet du skriver på är unikt för dig och din blogg och det ska du bannemej få dra in stålar på!

 10. Nicole

  Status uppdateringarna är ganska roliga tycker jag, likaså sitt humoristiska sätt att skriva om vardagsproblem.
  Lite hus, resor osv är kul.
  Scrollbar rakt förbi alla sponsrade oxh reklam inlägg dock. Men förstår om de måste finnas men kanske kan skriva de roligare?

 11. Nina

  4 ämnen:
  1. Dina statusuppdateringar
  2. Roliga citat/konversationer mellan dig och paula eller dig och nån annan
  3. Familjeinlägg
  4. När du skriver om dina tankar

 12. Frun

  Sömnen kan vara riktigt svårt runt tvåårsåldern. Vi provade först att ta bort dagvilan i förhoppning om att få enklare läggning och bättre nattsömn, men det blev nästan värre. Återgick till att låta tvååringen sova ca 20-30 min efter lunch och efter några veckor funkade läggningen bra igen (5-15 minuters läggning ungefär, vilket i praktiken innebär att någon av oss sitter i tvååringens rum tills hon slocknat).

 13. A--

  1) Video på barnen – De är så gulliga att mitt hjärta slutar slå för någon sekund varje gång jag ser dem 2) Statusinlägg – SÅ roliga (denna delar nästan 1:a plats) 3) Videos från er vardag 4) Djupare inlägg om din förtid, dina framtidstankar

  Någtot jag saknar är FÖRETAGSINLÄGG! Jag vet att du är en skicklig företagare som vet vad du gör, och jag önskar det fanns mer plats för det här. Hur har din affärsresa sett ut? Hur kom du dit du är i dag?

  Sedan önskar jag lite färre inlägg med träning, då jag är totalt ointresserad, men jag forstår att det finns andra som älskar dem. 🙂

 14. Linda

  Kul och grattis till samarbetet! Jag använder BCAA och protein i samband med träning, men i övrigt äter jag även magnesium, zink, multivitamin och omega 3. Med BCAA och protein är smaken jätteviktigt eftersom jag har svårt att dricka något äckligt. Svårt att hitta goda proteinpulver faktiskt. Självklart även viktigt att de har bra kvalitet och inte massa onödiga kalorier. De övriga tar jag i tablettform och då spelar ju smaken ingen roll, utan kvaliteten är viktigast. Blir spännande att se vad ni hittar på!

 15. Julia

  Bästa med dig är ju din humor och när du blandar in det i vardagliga inlägg! Sen gärna mer av barnen för de är typ de sötaste jag sett i hela mitt liv. Och mer träningstips! Skulle även gärna vilja läsa mer om hur du var när du var yngre, lite anekdoter och så. KRAM!

 16. Alexandra

  Hej!
  Ang kosttillskott. Jag tränar 4 ggr i veckan och min bästa kompis är PWO, men det är en djungel och man får alltid byta efter man har gjort slut på en burk. Jag skulle tycka det var bra om det fanns en PWO som har högt beta-alanin innehåll så man får pumpen och sticket, men med lågt keffeininnehåll då man oftast inte kan somna sen om man tränar på kvällen. Det skulle vara bra med en produkt som dr jerkell/mr hyde där man själv får blanda till koffein beroende på om man tränar på morgonen eller kvällen. Smaken på de flesta produkter tycker jag är vidrig, speciellt när det smakar alldeles för sött och artificiellt så man blir illamående.
  Ang vad jag gillar att läsa på bloggen så är dina inlägg om familjelivet bäst, och tråkigast är det att läsa om träning. Älskar när du och Paula skriver om samma ämne men från egna perspektiv.

 17. e

  Vad är så bra med vår tid är nu? Alla säger det, såg första avsnittet och somnade nästan. Så segt. Blir det bättre? På vilket avsnitt haha?

 18. Sandra

  Använder inget kosttillskott men brukar ibland smaka när min man gör bcaa, tycker dock ofta att det blir alldeles för sötsliskigt och smakar konstgjort med en speciell smak från sötningsmedlet. Skulle önska en bcaa som smakar som en supersur godis, så man får en balans mellan det söta och sura 🙂

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.