Clean Drink

Vanliga frågor om Clean

Inlägget är i samarbete med Clean Drink

VARFÖR finns inte nya smaken Ananas/Mango på mitt Ica när alla andra smaker finns? 
Den nya smaken kommer in på Ica centralt v.15 så håll ut! Några butiker har tjuvstartat men från v. 15 ska ni kunna hitta den typ överallt =)

Kan inte du få in Clean på XX? 
Ni är många som vill att Clean ska finnas på ert lokala gym, affär eller liknande. Skitkul att ni vill det och jag skulle gärna personligen lösa det överallt men det mest effektiva sättet är att du som kund själv säger till i butiken typ, ”kan inte ni ta in Clean?”. Butikerna vill ju ta in som sånt säljer och om dom märker efterfrågan tar dom ofta in grejer.

Kan du inte komma och dema i XX? 
Vi kommer gärna ut och demar överallt så ni får träffa oss och smaka Clean! För att vi ska ta oss utanför Stockholm krävs det dock lite intresse från er. Tipsa gärna om stad och butik så kan vi höra med butiken i fråga om det är aktuellt.

Jag är gravid/ammar – kan jag dricka Clean? 
Vi avråder gravida, ammande och barn från att dricka Clean då den innehåller hög halt av koffein. 180 mg per burk vilket är som två koppar kaffe ungefär. Det är inget annat som är farligt men man avråder hög konsumtion av koffein under den tiden. Sedan är det upp till var och en hur man vill göra.

Är Clean farligt? Man har ju hört om energidrycker och hur dåligt det är. 
Jag skulle inte producera och stå för en produkt som var farlig. Energidrycker i ordets traditionella bemärkelse brukar innehålla koffein, taurin, socker och massa tillsatser. Jag kan inte uttala mig om det är farligt heller men Clean är en funktionsdryck och vi har valt att ta bort taurin, konserveringsmedel, färgämnen och socker. Det enda ”energi” vi har är koffein. Sen är det vitaminer, mineraler och bcaa i också.
Med det sagt är allt farligt i överdrivna mängder – man kan dö av vatten också.

Jag vill bli ambassadör för Clean, kan jag bli det? 
Maila info@cleandrink.se och presentera dig och varför du är en lämplig ambassadör så kollar vi av det och återkommer.

 

Kommentarer

  1. Jessica

    Vad gäller gravida ska man inte dricka det pga bcaa också vad jag förstår? Kan vara värt att kolla upp om du får frågan igen!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.