Uncategorized

Vakna världen

Läste att det råder häxjakt på HBTQ personer i Tanzania. Regering har gått ut och uppmanat allmänheten att rapportera in personer som misstänks vara homosexuella. Som homosexuell i Tanzania riskerar man 30 års fängelse. Hyfsat less man bli 😞. Det är snart 2019 och vi har inte kommit längre i världen, kom igen! 🌈

Vad är era tankar?

Kommentarer

  1. Jenny

    Min spontana tanke är att det är ett underutvecklat, obegåvat land. Omvärlden bör sätta press (ekonomiskt) och visa sin ståndpunkt att vi backar homosexuellas rättigheter.

  2. Berina

    Som dina, att jag blir less! En spontan tanke är det här med kollektiv vs individualism. I Sverige trycker vi mycket på frihet, att få utvecklas som person inom olika områden t.ex utveckla sig själv som person och karriär. Och då känns det som att det blir ganska naturligt att man då också accepterar olika preferenser gällande t.ex sex och vem man blir kär i? Jag vet inte hur Tanzania är eller fungerar, men det känns som att dessa länder var sådana häxjakter pågår vill att människorna i landet ska vara en homogen grupp, alla ska tänka och tycka likadant. Jag vet inte, lite spontana tankar bara. Trevlig kväll!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.