Allmänt

Vad hände med poolen?

Igår gick vi igenom vilka förändringar vi gjort i huset på dom 1,5 år vi bott här och nån undrade hur planerna med poolen gick. Vi har ju tänkt att vi vill fixa pool sen vi flyttade in och planen var att lösa det innan/under sommaren. Som ni kanske märkt är baksidan fortfarande pool-lös. Varför? Tiden blev för knapp helt enkelt. Vi hade fullt upp med bröllopsplaneringen, reste stora delar av sommaren och innan dess var det mycket jobb. Klassisk ”vi tar det sen” uppskjutning helt enkelt.

Men poolen är inte bortglömd. Vi har möte om två veckor med Hydropool gällande swimspa (inte pool) och vi börjar luta åt att köra på ett swimspa size större. Tanken är då att vi kan använda den som vanlig pool på sommaren, som bubbelpool när man vill chilla lite och så att man kan träna och bada i den på vintern också. Man kan ställa in så man får motström i den och då blir det perfekt för simträning. Det känns vettigt med många användningsområden och att den kommer till nytta även om några år när barnen inte tycker att hopp och lek i poolen är skitkul längre.

Förhoppningsvis har vi snart typ en sån här på uteplatsen:

Kommentarer

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.