Resor

Vacay time

Touchdown Spanien! Planet gick från Skavsta 6.40 imorse vilket innebar uppstigning typ direkt efter läggdags. Haha både Molly och Leo käkade frukost med ögonen stängda på flygplatsen. Förvirrande att äta frukost när man sover antar jag.

Ska bli härligt med en vecka i solen med mina tjejer. Snart kanske det är slut med såna här spontanresor, om Paula kommer in i skolan till hösten antar jag att livet får lite mer ramar att hålla sig innanför. Så nu får vi se till att njuta till max. Ser fram emot att käka middag i kvällssolen på takterassen, leka i poolen med ungarna, få en liten bränna, träna utomhus  och att carpa skiten ur diem. Verkar dock som att det blivit sommar i Sverige nu samtidigt som vi drog, just typiskt. I och för sig är det inte mer än rätt att ni också får njuta av nice väder =)

Kommentarer

 1. Malin

  Jag har en son som fyller 2 år idag o som fick en iPad i present, vet att Leo också fick det 🙂 jag undrar om du kan tipsa om lite bra appar som ni använder till Leo? 🙂

  1. Sara

   Är du seriös? En ipad till en 2 åring?
   Herregud vad tidigt.. så sjukt onödigt. Vad är det med nutida föräldrar som inte orkar med sina barn och leka,läsa osv med dem? En 2 åring behöver absolut inte en ipad. Och nej jag är inte gammalmodig eller konstig på något annat vis heller, är en helt normal två barns mamma vars 2 åring inte har ipad och kommer inte få heller ännu på ett bra tag. Våra barn har fått titta på våran ipad typ ett par ggr i månaden då det riktigt krisat sig och man behöver få lugn och ro, då kan 2 åringen få pilla en stund på Ipaden..

 2. Hanna

  Undrade vafasen ni gjorde uppe mitt i natten för Paula skrev att planet går kl 16 😂 såå tidigt behöver man väl ändå inte vara på flygplatsen tänkte jag 😅

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.