Uncategorized

Vabruari

Kan vi snacka om hur sorgligt Sofias Änglar är? Jag låg igår kväll, själv i soffan och bölade sönder mig själv. Det känns så nära, men ändå så långt ifrån. Programmet ger en perspektiv, älskar det. Fantastiskt.

Igår handlade det om en familj som köpt ett renoveringsobjekt. Mitt i kaoset fick dom reda på att dottern hade fått Leukemi, inte nog med det så stannade pappans hjärta helt plötsligt. Man fattar att renoveringen kommer i andrahand då, men som även det var viktigt eftersom det mer eller mindre blåste rakt igenom väggarna. Se avsnittet, mkt bra. Kramar ni inte era kära efter programmet så bör ni söka hjälp för känslokallhet (eget ord tror jag). 😂

Igår: Vabbade halva dagen och tränade på att säga ja. Molly fick allt igår 😂. Det var tillslut hon som sa nej, till hamburgare dessutom. Verkar vara en bra taktik det där, att säga nej.

Sedan: Bytte jag och Paula av varandra och jag drog och tränade i typ 5 timmar. Måndagar är roliga, men grisiga. Mycket styrka och många set som tar tid.

Vid: 19 kom jag hem och la mig med Leonore. Paula och Molly åkte till närakuten för att kolla upp lillan lite noggrannare. Influensan från helvetet har slagit till igen. Molly har alltså fått influensan två gånger på 2 veckor.

Idag: Vabb, lite jobb och träning.

Glöm inte: Skit i dom som är negativa. Dom är som moln, när dom försvinner blir dagen perfekt!

Kommentarer

 1. Camilla

  Hej Hugo!
  Kan inte du göra ett inlägg där du peppar till skaffa träningskompisar, alltid kul och skapa nya kontakter.
  Så vi läsare får kommentera vart vi bor, vart vi tränar, ålder och mål med träningen?
  Bra och ha som stöttning när motivationen tryter 🙂

  Tack på förhand! Och tack för en grym blogg!

 2. J

  Mina barn (i samma ålder som era) hade först flunsan sen 1v senare förkylning med feber. Kanske är en långdragen återkommande influensa i år, dryg som f*n…

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.