AllmäntFamiljeliv

Vabruari

ETT barn som är sjukt är jobbigt, men ändå helt ok. Två barn som är sjuka samtidigt, det är fan värre än att springa Maraton barfota. Ingen sover och ingen är glad.

För att ni som inte har barn ska få en känsla över hur det är så tänkte jag berätta nu.

Kvällen: Tänk er att alla är ledsna och ingenting kan få någon på bättre humör. När Leo och Molly väl har somnat sätter mig i soffan, tycker synd om mig själv i några minuter och sedan går jag ner och börjar jobba. Vid 23:30 ger mina ögon upp och då frågar jag Paula vart jag ska sova. Senaste nätterna har svaret blivit soffan.

Natten: Jag hinner precis somna när jag väcks av att Molly grinar av sin egen hosta. Vid det här laget ligger jag och tittar upp i taket och ber till gudarna att Paula inte ska ropa efter mig. 9 gånger av 10 så hör jag mitt namn eka. Jag går in till rummet och hjälper till. 30 minuter senare sover alla, igen.

Ungefär sådär håller det på hela natten. Jämna avbrott i sömnen under hela natten.

Morgonen: När jag vaknar på morgonen tror jag att det är ett skämt. Det enda jag tänker på är att det skulle vara skönt om både Molly och Leo bestämde sig för att ta en sovmorgon. Hittills har mina tankar inte slagit in, men jag hoppas fortfarande. Varje morgon den senaste veckan har jag hoppats.

Detta var ur mitt perspektiv. Om jag ska berätta vad Paula gör så skulle ni undra hur hon ens kan leva.

Förhoppningsvis går vi mot bättre tider nu. Det bästa av allt: Idag är det fredag.

PB236893

Kommentarer

 1. THERESA WILLIAMS

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

  1) Love Spells
  2) förlorad kärlek Spells
  3) skilsmässa Spells
  4) Förbindelse Spells
  5) Bindande Spell.
  6) Breakup Spells
  7) Bannlys en tidigare älskare
  8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
  genom drogunduspellcaster@gmail.com

 2. LIVSGLITTER

  Oh värsta månaden på året, här har vi också sjukstuga! Dock kan jag säga att det var galet mycket jobbigare när barnen var små, nu är dom 5,5-7 år. Och för att inte tala om när man själv också är sjuk samtidigt med små guldklimpar som bara är ledsna och snörvliga, det om nått är jobbigt! Krya på er!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.