Uncategorized

Uteplatsen

Uteplatsen börjar komma dit jag vill. Sedan vi flyttade in så har vi byggt förråd, utegym, staket och gjort altanen mycket större. Nu är alla utemöbler på plats och Trademax skötte sig exemplariskt när det kom till att lösa en ny mittdel till, ni gjorde mig lite orolig ett tag 😅.

Såhär ser det ut nu:

Gräsmattan som jag hållt på med ett tag börjar också ta fart. På bilden ser ni, studsmattan stod där förra året och för två veckor sedan var det en stor fläck av gjord. Hör av er om ni vill att jag även ska komma och göra er gräsmatta till en golfgreen 😜

Kommentarer

  1. Cornelia

    Snyggt! Saknar verkligen villalivet, så härligt att bara kunna gå rakt ut genom dörren. Ang gräset minns jag att det var det första vår pappa sa när jag och min syster ville ha en – ni får själva se till att flytta den regelbundet så inte gräsmattan blir förstörd!! Vi var ju lite större än era barn såklart, men vi lovade och fick en!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.