AllmäntMarbella 2014ResorTräning & kost

Tuffaste dagen hittills

Mike, en gammal legend inom Ironman vad jag fattade det som har byggt upp ett bootcamp läger i bergen i Marbella. Dit kan man komma om man vill äta, sova och skita träning. Vi snackar en anläggning med pool, hinderbanor, fight center, spinning cyklar. Allt.

Vad vi (Profitnesscamp) gjorde där var att prova hans extrema hinder/bootcamp bana. Vi snackar en bana som skulle döda dom flesta, denna skulle vi göra på tid. För mig fanns det inget alternativ. Allt eller inget, Go hard eller go home. Vi startade i grupper med 5 minuters intervaller mellan varje grupp. Jag startade i grupp 2.

Man kan säga att jag insåg ganska fort hur jobbigt det kommer bli. Det var syra från start till mål och min tid landade på 28 minuter, tredje bäst efter Numi och Emelie som gick i mål på 25 min. Imponerande tider av imponerande människor.

Det blev en del bilder så man kanske kan få en liten uppfattning om hur banan var byggd.

Citatet: ”Idag gjorde jag något som andra inte gjorde så imorgon kan jag kunna göra något som andra inte kan”

Efter var det bara att slänga sig i poolen. Ni vet när man häller kallt vatten på en varm stekpanna? Ungefär samma känsla när jag slängde mig i vattnet.

Kommentarer

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.