Thailand 2012Uncategorized

Triss i grisar!

Alltså jag har tänkt på en grej, jag läste Aftonbladet här om dagen och då stod det nåt om Bruce Willis o Demi Moores döttrar, att det var synd om dom för något bla bla men det enda som slog mig var att fan hur ser dom ut egentligen?

Hur kan två stycken så supersnygga föräldrar få, förlåt mig nu men, utseendemässigt fula barn! Dom är ju inte så fula att man kanske vänder sig på gatan men man ser ändå att det måste skett något fel när dom blandat Generna, nån jävla Gen-krock som inte riktigt gick ihop.

FÖRÄLDRARNA DEMI & BRUCE


 DÖTTRARNA


DESSA 3 ANDRA KÄNDA SYSKON NEDAN BORDE ALLTSÅ HA

EXCEPTIONELLT VACKRA FÖRÄLDRAR!  


OVER AND OUT FROM…. THAILAND.. 🙂 HEHE

Kommentarer

 1. tina

  demi mores döttrar ser väl normala ut TÄNK PÅ att de flesta skönhetsopererar sig i kändisvärlden sedan har vi kissie men hon svälter sig till döds snart verkar inte bättre ju.

 2. D

  Haha underbart! Jag gillar hur du tänker.
  Får också tacka för den dagliga allmänbildningen.
  Hade ingen aning att Demi Moore och Bruce Willis döttrar var så vackra.

 3. ew

  Fascinerande att om kissie hade gjort det här inlägget (och hängt ut människor som fula), ja då hade kommentarerna sett ut såhär:
  ”JÄVLA IDIOT DU ÄR SÅ JÄVLA ÄCKLIG OCH DUM I HUVUDET DIN POLSKA JÄVLA HORA!”

 4. oo

  Gud vad det är skrämmande att folk kan vara så störda. Hur vore det om folk sa att ni var fula? Dom har ju knappast valt hur dom ska se ut, eller har dom det? Det verkar vara en sorglig hög människor som läser den här bloggen, rikigt pinsamt. HUR KAN MAN ENS KALLA NÅGON ANNAN FÖR FUL????

  1. Sanna

   Ja då verkar ju du uppenbart vara en av dom sorgliga i högen eftersom du själv läst och kommenterat den här bloggen?? Du tänkte inte så långt där vaa? 😉

   Hugo du är kingen, fortsätt, på din blogg får jag alltid ett gott skratt! 😀

 5. ellen

  Hej !
  Jag håller på och kämpa för att minska alla falska ideal som trycker ner kvinnor och män i samhället ang media osv.
  Jag ville bara kolla om du kanske vill ta din tid och kolla på en video som inspirerade mig, och säga vad du tycker och sprida den. För jag tror, för att få media att lyssna måste vi själva nå ut till median , och det är antagligen inte det lättaste för mig. Men du som ändå driver en stor blogg kanske kan få verkan !!
  Kram http://www.youtube.com/watch?v=1ujySz-_NFQ&feature=share

 6. Latina

  HAHAHAHA så sjukt Hugiiiito.. Jag tänkte på detta typ 1 timme innan jag läste det på din blogg, sjukt :S .. har alltid gått å funderat över det, de ser ut som fan döttrarna 🙁 uew.. synd, men inte lika sina föräldrar iafl..

  1. svr

   Så vadå, om jag hänger ut dig som ”en jävligt ful gris” med bild på dig i min blogg och du ser det. Ska jag då bara säga ”dra genast” till dig? Hmm förväntar mig inte att du ska kunna svaret på frågan då du verkar lika störd som idioten som driver denna blogg, men svaret är NEJ. 🙂

   1. Ronja

    härligt att du sjunker till exakt samma nivå som hugo genom att argumentera med ”hmm förväntar mig inte att du ska kunna svaret på frågan då du verkar lika störd som idioten som driver denna blogg”.

 7. Camilla Christensen

  du er så dum, hugo. Du snakker så mye skit om andre. Men hvorfor? Har du så jævlig problemer med deg selv? Du burde begynne å tenke på personligheten din, før du tenker på andres utseende!

 8. my

  riktigt läskigt egentligen!
  som bb-katerina sa.. ”två skitsnygga föräldrar har oftast fula barn” de kanske stämmer! haha

 9. anonym

  HAHAHAHAHAHAH FAN VA ROLIGT! Och till alla som kommenterar negativt: LÄS NÅGON ANNAN BLOGG! Det här är en fucking humorblogg, ta allt med en nypa salt och lite hat. Over and out, kyss

 10. idiot

  Öh du är helt dum i huvudet! Hur tror du det känns för dom du hänger ut att du säger så om dom? Seriöst, det blev fan ett stort jävla fel i generna i ditt huvud när DU kom till.

  1. Sabina

   men kom igen,tror du själv att dom läser hans blogg eller??
   och det där med Kissie,Peter & Hanna..hur kan du bli arg för det?
   HAHA!!

   1. anonym

    ja, dom har ju inte själva valt hur dom ska se ut? eller har dom det? NI ÄR FAN I MIG HELT JÄVLA DUMMA I HUVUDET, PRECIS SOM HUGO SJÄLV.

 11. Sandra

  Ja dom ser helt konstiga ut, men man vet hur deras föräldrar ser ut så tycker man att dom borde bli snygga men annars hade man inte tänkt på det. Vaddå är wideräcklet syskon med kissie???????????

 12. sara

  Sjukt, jag har också gått och tänkt och stört mig på det där! Deras barn har verkligen inte fått mamma och pappas skönhet. Surt, men sant! Man ska alltså vara en ful förälder för att få söta barn!?

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.