Träning 3

Kom precis hem igen. Har varit och kört träningspass 3 och det jobbigaste hittills för Amir. Det märktes på Amir att han tyckte det var jobbigt. Han hukade sig flera gånger och sa “nu spyr jag”

Vi Körde lite backe och sedan joggade vi längs Årstaviken.. Meningen var att vi skulle jogga 8 km som det är runt Årstaviken men Amir har lite svårt att orka, hans kondis är inte den bästa. Det slutade med att jag sprang bakom honom och puttade fram honom. Gnäller alla bögar lika mycket?

OBS! JAG MISSTÄNKER ATT AMIR LJÖG I SIN BLOGG ATT HAN HADE TVÄTTAT SINA KLÄDER HOS ROSANNA KL 07.00 IMORSE!!

SO NOT GAYBLOGGAH STYLE! 🙂 

Gå ner 12 kilo med Chili Burner!

Kommentarer

 1. Dm

  Du borde jobba som bartender eller något sånt ballt ; ) Tjejerna kommer ju vara i baren hela tiden då så chefen blir säkert glad 😉

 2. caroline

  du kan jobba som .. manager, stand up comic, göra ett eget tv program om alla din challenges ? Jag tycker iaf att jobbet ska spegla din personlighet 🙂

 3. ss

  Det är något fel på din blogg. Kan du försöka åtgärda detta så fort som möjligt?

  Jag har ie så det kanske inte är samma problem för alla, men man ser typ bara hälften av ett inlägg du har skrivit.

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.