Träning

Det viktigaste när man tränar är att man har mål. För vissa kanske det är att gå ner i vikt, för andra gå upp eller kanske bli starkare. Det som också är bra är att ha delmål som man kan pricka av på vägen till det stora målet. Målen gör så att man blir mer motiverad, eller det är väl säkert från person till person men för mig funkar det i alla fall så och tror att det är så för dom flesta faktiskt.

Varför jag tränar stenhårt med Philip nu och i en månad framåt beror på att jag har en ganska stor grej som jag ska göra om en månad och målet är att bli större, starkare och ”tajtare”. Större och tajtare är en ganska svår kombination man brukar egentligen satsa på något utav dom, antingen bli större och starkare eller bli ”tajtare” men eftersom att jag har tagit hjälp av Philip som är en väldigt duktig PT så hoppas jag att jag ska kunna uppnå mitt mål. Om en månad så vill jag ungefär se ut såhär i kroppen. Ingen omöjlighet för mig, men kommer att krävas stor disciplin från min sida.

Här är lite info om min personliga tränare Philip.
Philip Lailani är personlig tränare med mer än sju års erfarenhet av att hjälpa folk gå ner i vikt, bygga muskler och förbättra sin hälsa. Han driver en av Sveriges största träningsbloggar där han dagligen svarar på läsarfrågor och skriver om kost och träning. Bland Philips klienter finns namn som David Hellenius, Bingo Rimér, Magdalena Graaf och han var även den som hjälpte Katrin Zytomierska gå ner 30 graviditetskilon på bara ett par månader, en prestation som har uppmärksammats i flera medier. Philip har även tränat EUparlamentariker i Bryssel, artister, dokusåpadeltagare från Big Brother och Paradise Hotel, skolklasser samt kända bloggare som Anna Hibbs, Paulina ”Paow” Danielsson och Daniel Paris. Han figurerar ofta i magasin som träningsexpert och har skrivits om i tidningar så som Expressen, VeckoRevyn, Solo, Cosmopolitan och Metro.

Philips blogg hittar ni här

Kolla även hans hemsida: http://www.Lailani.se


Kommentarer

 1. Elin

  [quote name=”sofia”]hej hugo.. asså det här har ingenting med videon att göra oså men du som är bra på träning måste jag fråga en fråga.. jag gymmar 3 gånger i veckan, och är ute och springer 4-7 dagar i veckan, och jag äter inte så mycket längre.. MEN INTE FAN BLIR JAG SMALARE…? okej, jag ska inte ljuga, jag är inte tjock, är ganska smal.
  men jag vill bli smalare? och jag vill att mina lår ska bli mindre och mina höfter bli något smalare… VAD SKA JAG GÖRA?? :([/quote]

  Du kan inte punktförbränna fett på din kropp, kör du samma löprunda och samma gymträning hela tiden? Prova med omväxling, kroppen vänjer sig vid en viss träningsform fort, så att hela tiden variera sin träning är bra. Variera dina löprundor, så att du inte springer samma runda hela tiden. Vissa dagar kan du köra intervallpass (bästa fettförbrännaren!), medans du nästa dag kör ett pass med jämnare tempo. Variera cykling, simning, springning med gymträning.

 2. sanna

  Men är ni seriösa här eller??

  Tror ni att han aldrig gjort något liknande förut??
  Är nästan säker på att han skrivit det tidigare också.
  What so ever, det är fortfarande bara korkade brudar som skriver här, förutom du Micke som uppenbarligen är förälskad i hugo.

  Du fick väl upp hoppet efter han skrivit att han var på Pride.
  Lycka till gosse.

 3. amanda

  Du är nästan bättre än min pojkvän på det där och han har hållt på i över tio år haha! Nej men om du vill ha hjälp med att lära dig olika trix med inlines så är det bara att du hör av dig! 😀

 4. Micke

  Kan inte göra annat än att hålla med täänk. Jag har också spelat hockey hela mitt liv och skulle jag försöka göra det Hugo gör här så skulle jag garanterat döööööö. Haha!

 5. täänk

  sanna är DU blåst eller, vafan har dethär med hockey att göra förutom att man åker och står på ungefär likadana saker, man hoppar väll inte i ramp och hoppar upp på staket när man spelar hockey, tänk innan du skriver

 6. sanna

  Men herregud, Naturbegåvning??! Har ni glömt att killen spelar hockey eller? Satan Hugo är det bara blåsta kåta fjortisar som skriver här eller?
  Fan, patetiskt.

 7. sofia

  hej hugo.. asså det här har ingenting med videon att göra oså men du som är bra på träning måste jag fråga en fråga.. jag gymmar 3 gånger i veckan, och är ute och springer 4-7 dagar i veckan, och jag äter inte så mycket längre.. MEN INTE FAN BLIR JAG SMALARE…? okej, jag ska inte ljuga, jag är inte tjock, är ganska smal.
  men jag vill bli smalare? och jag vill att mina lår ska bli mindre och mina höfter bli något smalare… VAD SKA JAG GÖRA?? 🙁

  btw så äru grym på allt du gör vafan…

Träning

Körde nyss mitt första gympass på över en månad. Det gick bra men det är alltid tungt när man inte har kört på ett tag, tur att jag kör lchf och har massa fett i kroppen i alla fall. Hade jag haft kolhydrater så hade jag aldrig pallat gymma 🙂

Kommentarer

Marsielle 2013

Träning

Nu efter en hel förmiddags ”slapp” tänkte jag pallra mig iväg och träna men först ska ni få några bilder från inspelningen igår.

Kommentarer

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.