Clean DrinkSkoj

Träna med mig och Paula

Förra veckan tipsade jag om Paulas julkalender hon kör med varje dag fram till julafton. Idag tipsar jag en extra gång eftersom jag är med i vinsten =)

Fram tills imorgon kl 21 kan ni vara med och tävla om ett träningspass med mig och Paula + ett flak Clean att ta med dig hem. Du får dessutom ta med en kompis. Och Paula kommer välja ut 5 vinnare vilket gör att vi kommer få hänga med 10 stycken av er. Bra odds för att vinna ändå och vi kommer ha det riktigt kul också. Jag kommer lägga upp ett roligt och utmanande pass som vi kommer köra på Crossfit Nordic och Paula kommer peppa igång alla ordentligt. Alla ni som frågar mig om träningspass borde ta tillfället i akt, lovar att jag svarar på eventuella frågor ni har under passet. Tror det kan bli grymt faktiskt.

Här kan ni läsa mer om hur ni är med och tävlar. Hoppas vi ses den 7e januari!

Kom ihåg: Den bästa träningen är den som blir med mig.

Kommentarer

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.