Uncategorized

Touchdown norrkan

Jag ska svepa min kyckling och så ska Paula utfodras någonstans. Känns som att det blir en bra fredag!

Kommentarer

 1. The Non stranger Emily

  Till hatern Nicole: Jag kan väl känna tvärtom när det gäller Hugo och Paula. Hur kan de hinna med att göra allt med barnen som de faktiskt gör? 😉 Så mycket som de reser och visar barnen världen, interagerar med barnen, aktiverar dem, busar med dem, låter barnen göra gott för andra människor. Alltså jag har äldre barn än deras och har inte haft möjlighet (pga ekonomin) att göra allt de gör. Men Hugo och paula KAN det och GÖR det också! Du verkar ha missat allt de gör med barnen.

  Tror du inte att vuxna behöver sin egentid också? Tror du inte att man som förälder behöver ladda sina batterier? Eller som ett kärlekspar – ta sig tid till varandra? Så sjukt jävla trött på allt näthat och speciellt mot Hugo och Paula. Fan vad deras framgång måste ha triggar flera som läser här.

 2. Mia

  Vad skadar det dig? Kan du inte sova om nätterna för att dom är borta från barnen?
  Det är patetiskt hur du kan sitta och lägga ner din tid att gå in på deras blogg, läsa deras inlägg och kommentera något så onödigt. Skaffa dig en hobby istället. Jag tror både Hugo och Paula är medvetna om vad dom sysslar med. Dom väntar inte på DIN åsikt. Ha det bra, puss hej!

 3. Maria

  Är det bara ”mig” (jag) som tänker att någon som Nicole eller liknande bittra människor har förmycket åsikter om hur andra sköter sina liv?

 4. Mickis

  Men wow…du verkar missa de lediga dagarna med barnen…helgerna där barnen får sätta takten…resorna där barnen har 100% fokus 14 dagar i sträck… 🙄

  Hugo (och Paula) en stor eloge till er som orkar med dessa ständiga påhopp och kommentarer. Jag hade ALDRIG orkat. Njut av egentiden i helgen 😉

 5. Nicole

  Är det bara mig eller någon annan som tycker att Hugo och Paula är allt för mycket borta från barnen? Helt ärligt?
  Varje helg är ni ju borta från barnen och på vardagen är dom på förskolan???

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.