Allmänt

Torsdag

God morgon,

Jag var och såg solsidan igår kväll. Innan barnen kom till världen så gick jag på bio någon gång i veckan. Nu för tiden har jag tur om jag hinner med en bio någon gång i halvåret. Därför var jag väldigt glad över att få gå på Solsidan igår kväll. Filmen var rolig, men med facit i handen så är det inte en biofilm, utan en film man ska se hemma. Jag vill inte avslöja för mycket om några av er inte har sett den, men vissa scener är magiska. Haha. Ove Sundberg, Mickan och Fredde är helt klart mina favoritkaraktärer.

Annars: Är livet bra.
Natten: Bra. En välling vid 03, men det gör man utan att slå på någon verksamhet nu för tiden. Knappt så jag öppnar ögonen när jag går upp till köket. Paula värmer ju alltid Leonores välling, fattar inte hur hon orkar. På sin höjd sätter jag på varmvatten när jag gör vällingen. Haha. Om vi inte har tetravälling kvar dvs.

Paula: Säger att det är taskigt att jag inte värmer vällingen. Jag säger, man tar det som finns. Är jag törstig en varm sommardag struntar jag i om vattnet är kallt eller varmt, jag kommer dricka ändå.


Morgonen: gick bättre än på mycket länge. Barnen klädde på sig utan tjafs, dom var glada och det var inga problem att lämna på förskolan.
Nu: Packa träningsväskan och dra. Först ut är möte med min revisor och sedan ska jag sälja en klocka och efter det ska jag träna och efter det ska jag åka till vårt lager och hämta dryck och efter det ska jag lämna dryck och efter det ska jag träna igen och efter det ska jag åka hem och efter det ska jag vara med familjen och efter det ska barnen lägga sig och efter det ska jag sätta mig framför datorn och jobbar lite till och efter det ska jag lägga mig och titta på något. Tips på serier är välkomna!
Dagens sanning: ”Typiskt mina föräldrar att ropa på mig när de vill säga något, sen när jag gör samma sak så ba ”Skrik ej!! Du får komma hit om du ska prata”. haha

Kommentarer

 1. Sanna

  Här ska du få ett tips som kommer göra nätterna ännu enklare: jag kokar upp vatten innan jag går och lägger mig (till snäppet varmare än hur fröken föredrar sin välling) och häller över i en termos. Ställer termosen och en nappflaska med pulvret i bredvid sängen. Då kan man ligga kvar i sängen medan man lagar ihop en flaska! Sen är det bara för Paula att smaska på.

 2. Rebecca

  Du måste titta på frikjent (frikänd)- så bra! ..har nästan lust att titta om den trots att jag vet vad som händer. Det kallar jag bra omdöme!

   1. Ellinor

    Livsmedelsverket rekommenderar att inte dricka varmt vatten ur kranen. Tror inte det är farligt men kan ge problem med magen. Är bland annat metaller som koppar som lossnar lättare från rören när det är varmt vatten.

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.