Allmänt

Tja Båstad

Gårdagen blev mysig. Vid tvåtiden möttes vi upp vid Naturhistoriska för att kolla kryp på utställningar och ”stor-bio” som Nåe kallar det. Allt var succé och efteråt drog vi förbi Banken för middag innan hemgång. Perfekt upplägg att jobba halva dagen, hänga med familjen halva dagen och sen träna hemma i trädgården när barnen lagt sig. 

Frågade Paula varför hon tagit Mollys snickarbyxor när hon har sinnessjukt mycket kläder själv. Men det här var tydligen både vuxensize och vuxenmode. Inte lätt att hänga med. Något som dock glädjer mig är att Paula har kommit över till den rätta sidan. Birkenstock-sidan alltså. Nästan sjukt när jag tänker tillbaka på hur mycket hån jag fått utstå för mina ”gubbtofflor” från henne. Gubben har äntligen fått sig sin gumma. Vad säger ni, är Birkenstock sommarens bästa sko alla kategorier? 

Nu har jag tankat lite extra gos med mina favorittjejer. Imorse packade jag in mig och Håkan i bilen och brände ner till Båstad. Hänger här och jobbar (Clean) tills söndag. Har jag några läsare i Båstad? Vad får man inte missa? Första gången här nere för min del men jag har känslan av att det passar mig som handen i handsken.

Kommentarer

  1. Carolin

    Inte Båstad men från Helsingborg har du läsare ! Vet igentligen inte vad som lockar mig in här varannan/ varje dag. Men tycker du är rolig och har läst din blogg sen Paulina tiden haha.

  2. Malin

    Liknande Tofflor från JOBI har mycket bättre kvalitet. Jag köpte från JOBI och en kollega till mig köpte birkenstock, vi jobbar exakt lika mycket och går lika mycket. Hon fick byta sina birkenstock för ett år sedan medans mina fortfarande ser nya ut. Plus att mina var 400 spänn billigare 😅

  3. Sanna

    Från Båstad🙋🏼‍♀️, käka lunch på fiskekajen, morgonbada på piren, en kväll på pepes, en hamburgare på korvmojen på torget, kör längs italienska vägen och njut av fika på nivå 122!!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.