Uncategorized

Tisdag

Solen skiner och jag åker runt i butiker och demar idag. Det är roligt med all positiv respons och hur alla reagerar när dom smakar.

Det är lite skillnad mot förr när vi hade en vit burk och en smak, en smak som smakade medicin. Tänk er när jag var ute och demade då och vissa spottade ut drycken när dom fick smaka. Där stod jag, ägare av drycken. Det kändes som ett knivhigg varje gång någon spottade ut den 😂. Det var ju ingen som hade en aning om att det var jag som stod bakom, dom flesta trodde jag bara var någon demokille som var skickad från något supportbolag.

Därför är det otroligt roligt att vi nu lyckats. Kämpar man så går det, det gäller bara att inte ge upp och att tro på sig själv.

”Svåra vägar leder ofta till vackra platser”

Status då

Mår: Kan man må annat än bra i det här vädret?

Dag: 8 i periodisk fasta. All hunger har släppt och den enda jag saknar när är egentligen energi när jag tränar. Jag upplever att jag blir tröttare nu än innan. Har någon av er upplevt samma under träning med periodisk fasta?

Molly: Är förkyld och när hon blir det så blir hon astmatisk. Inge roligt för henne just nu, förhoppningsvis blir det bättre snart.

Leonore: Finskor i guld skulle hon ha till förskolan idag. Jag sa nej en gång, men märkte ganska snabbt att det inte är värt att ta den fajten.

Nu: Dema på 7-eleven sturegatan och sen hem och träna.

Igår: Lagade jag fiskpaket, det måste ni prova. Lax, färsk potatis, sparris, citronskivor, purjolök, salt och peppar. Svinmycket smör på det också. Grilla i 15 min.

Golfen: Blev medlem i haninge GK idag. Målet är att sänka mig till 15 denna sommar.

Ha: Det bra

Kommentarer

 1. Hanna

  Har kört periodisk fasta (till och från) i snart ett år. Ibland när jag ”börjar om” så kan jag känna lite energidippar i träningen till och från men upplever att det släpper ganska snabbt efter att kroppen vant sig. Hoppas att det blir samma för dig 🙂

 2. Emma

  Jag har letat i princip överallt i Göteborg efter Clean, inte en enda Pressbyrå eller 7-eleven har haft! Börjar få Clean abstinens här på västkusten. 🙁

 3. Maria

  Hej Hugo! Köpte precis exotic på pressbyrån i Lund och den var jättegod!!! (Första ggn jag smakar clean) Fanns även päron och hallon/smultron där men verkade som om alla är med koffein i? Hade för mig att ni hade en utan innan elr har jag fel? Dricker aldrig kaffe så kan lätt få huvudvärk och andra symptom när jag väl dricker det i en sån här dryck så undrar om det finns någon avsikt att ta fram en utan koffein i framtiden? Hade varit najs!

  1. Ann

   Som det ser ut så är det bara Exotic och Smultron/hallon som är med koffein 🙂 Så päron, vattenmelon och Citron/Lime ska funka att dricka om man inte vill ha koffein 🙂

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.