Uncategorized

Tillsammans kan vi göra skillnad

Imorgon är sista gången jag rakar bort min mustasch på en månad. Jag kommer under November månad delta i välgörenhetskampanjen ”Movember” som är för mäns hälsa.

Mitt mål med denna kampanj är att tillsammans med er samla in så mycket pengar som möjligt till forskningen av prostatacancer/testikelcancer. Gå gärna med i mitt team som heter ROSAS (Det gör ni HÄR) och tillsammans hjälps vi åt att bli det bästa teamet. Och ni som kan, börja odla mustasch nu!

Min motivering:

Vi har alla någon i vår närhet som har drabbats av cancer. Jag har 2 farbröder, en faster och min farmor som alla har gått bort i cancer. Med det här och liknande projekt slipper förhoppningsvis min lilla dotter uppleva samma lidande som jag och min familj har gjort. Fuck cancer!”

Vad är er? Nu gör vi detta. Odlar mustach, samlar in pengar, har roligt, blir det största teamet och sist men inte minst gör skillnad.

Vi får se hur det här med att spara kommer gå med mina stackars fjun. Här är i alla fall före bilden.

 Sök efter team ”Rosas”

Kommentarer

 1. Maline

  Fint initiativ Hugo!

  Jag kan inte odla en mustasch precis, men jag hejar på och jag skänker pengar till forskningen.

  Du inspirerade mig också till att skriva en liten del av min egna upplevelse med cancer i ett blogginlägg, då jag förlorat min farmor till sjukdomen. Jag känner med dig och din familj. Cancer är vidrigt.

  Ha en fin dag och fortsätt kämpa!

 2. Linnea

  Bra initiativ, men varför odla mustasch? Cancer är mer och mer vanligt så du gör skillnad genom att ta upp detta. Har en moster och plastpappa som gått bort p.g.a. cancer :-(.

 3. CheeseCake

  Grymt Hugo 🙂 Blir mer och mer imponerad av dig och inspirerad. Trist att läsa om din släkt 🙁 Förhoppningsvis är cancer inget problem i framtiden.

 4. Matilda

  Så jäkla härligt Hugo! Min plastpappa drabbades av cancer i somras. Så hela sommaren gick till att ställa om sig och man började helt plötsligt att priotera andra saker. Just nu är diagnosen att han har ca 1,5 år kvar att leva. Därför blir jag så jäkla glad när människor som du (som faktiskt påverkat fler än vad tex jag gör) ser till att informera människor och ger dom möjligheten att hjälpa till. Tack för det. Just nu hoppas jag bara på att en mirakelmedicin kommer att dyka upp snart så att jag slipper bli av med en föräldrar, mitt hus, plastsyskon, min mammas glädje, min trygghetson och allt vad det innebär att mista någon man älskar och lever med. Inte vad en 16-åring tjej behöver just nu 😉

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.