Allmänt

Tiden går fort när man har roligt

Idag kommer Paula hem. Det ska bli kul, jag har saknat henne. Det har känns väldigt tomt hemma. Efter min svensexa har jag även lite småstökigt med att sova själv. Jag vaknar ofta av att jag hör folk i huset. På det sättet skall det också bli skönt att Paula kommer hem.

Annars har jag i princip levt ett singelliv under dom här dagarna. Jag har lagat kanske två middagar. Dels för att vi har varit runt en del, men också för att jag velat lägga fokus på viktigare saker än att laga mat.

Man har fått sova vart man vill i huset. Vi har sovit i gästrummet, lekrummet, soffan och i våra sängar.

Vissa dagar har man fått sova med kläder på sig, och en eller två dagar har det slarvats med tandborstning. Dock har jag blivit extremt mycket bättre på allt som rör dusch, borsta hår, tandborstning och kläder.

Nu: Är Paula välkommen hem till ett nystädat hem, en kyl full med mat och allt som rör tvätt och vikning är klart.

Kommentarer

  1. Jenny

    Bta där Hugge! Mysigt att längta lite ibland. Fy vad jobbigt att känna sig skrajsen. Skulle jag nog också göra om jag bodde i hus. Tack för rolig och ärlig blogg 👍 Kan du inte ha typ veckans relationsproblem? Så vi läsare skickar in frågor och du väljer ut en per vecka att svara på. Tycker du känns så himla klok. Kanske också att Paula svarar på samma fråga, kul att se hur svaren skiljer sig. Och Paula är ju också klok som en bok och väldigt godhjärtad.
    Kram på r’e

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.