Tävlingar

Tävling tillsammans med Hugo Boss och Spotify

Vad passar bättre än att Hugo kör en tävling tillsammans med Hugo Boss?

Förutom namnet, doften och dess utseende så har Hugo Boss nu tillsammans med Spotify en tävling där man kan vinna overkliga priser. Bl.a en resa till Stockholm och se Metronomy, Spotify abonnemang och Hugo Boss dofter. Ni deltar i tävlingen —->HÄR<—-. Den enda ni behöver göra är att välja er favoritlåt ur spotifylistan som för övrigt är riktigt grym och passar perfekt vid förfest eller hemmafest och fylla i era kontaktuppgifter.

Simpelt. Nu vinner vi, lycka till! (Funkar även att klicka på bilden, prova)

Förutom tävlingen så kan jag rekommendera denna doft till er kille, er själva eller kanske er pappa? Alla hjärtans dag är snart och vem vill inte lukta gott då?

/Hugo&Hugo

Kommentarer

  1. Linnea

    Heeej! Älskar dig & din blogg :*
    Läs gärna min blogg, skriver om min behandling jag får, inlagd på en psykiatrisk avdelning och ska få hjälp att hantera min ångest och mina ätstörningar… La in mig frivilligt för att GÅ UPP i vikt…. Har hittills bara gått NER i vikt, så skriver lite om tankar & känslor inför det och vad som händer här på avdelningen.. Vill slippa 34 kilo och dödsångest, kämpar mot ett friskt liv. KRAM! <3

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.