Allmänt

Tävling i samarbete med Zoegas

På torsdag drar jag 3 vinnare. 3 vinnare som får vara med mig, Paula och hela Zoégas gänget på en middag den 2/6 i centrala Stockholm. För att få vara med i tävlingen om middagsplatser behöver du:

– Posta en bild på Instagram som föreställer ett moment där du helt avnjuter en kopp kaffe (Du måste ha en öppen profil)
– Hashtaga #coffebywomen #zoegas
– Tagga även mig i bilden så att jag hittar dig

Det här är ett samarbete med Zoégas där både jag och Paula stödjer just projektet Coffe by women. Kaffe är som sagt en lyxvara och sanningen är att 80% av alla kaffeälskare inte vet om kaffets kritiska framtid. Redan 2020 kommer man man märka minskningen av kaffe (Om inte förhållanden kring kaffeodlingarna ändras). I Kenya är både männen och kvinnornas arbete med kaffeodlingarna viktigt, men man har märkt att Kvinnor tenderar i större utsträckning än sina manliga kollegor att investera sina inkomster mer långsiktigt och ansvarsfullt. Kvinnornas inkomster återinvesteras i exempelvis jordbruket och odlingen, sina arbetare, sin familj eller någon sidoverksamhet för att stärka hushållets inkomst.

Jag ser fram mot middagen tillsammans med Zoégas. Det ska bli kul att träffa 3 av er där också. Lycka till!

Mer info: http://www.zoegas.se/hallbart-kaffe/

 

bild

Kommentarer

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.