Uncategorized

Tar igen lite pappatimmar

Kör förmiddagen hemma idag. Det var en bra ide med tanke på att jag fortfarande inte har packat upp väskan från vår första resa (Gran Canaria). Tjejerna börjar förskolan på måndag, så får lite tid med dom också.

Angående resan till Tyskland så var jag där och köpte alkohol till bröllopet. Eftersom vi själva ska stå för all alkohol så kändes det som en bra ide. Jag vet inte exakt hur mycket vi sparade, men priserna var betydligt lägre än i Sverige. Nu kunde vi ta premiumalkohol till riktigt bra pris.

Annars: Trött som f•n. Jag har inte sovit mkt dom senaste dygen, det är väl en tidfråga innan jag blir sjuk.

PF: Går bra. Jag har märkt att det inte är något problem att träna på morgonen. Så länge jag har BCAA att fylla på med så känns det ok. Det finns studier som visar på att bcaa stimulerar insulinet, men jag tycker det känns bättre när jag ska träna på tom mage. Under semestern har jag fastat mellan 22:00-14:00.

Nu: Fortsätta!

Kommentarer

 1. Hanna

  Min bror gjorde samma sak, åkte tills Tyskland för att köpa alkohol till bröllopet, bara det att de två dagar innan fick reda på att serveringspersonalen endast serverade alkohol köpt på Systembolaget och som dom kunde visa kvitto på då – väldigt konstigt & dyrt blev det 😴

 2. L

  Det här kanske är en konstig fråga men är det vanligt att man tar med sig eget alkohol på bröllop? Eller vad menar du? Jag har aldrig varit på ett bröllop där paret inte står för alkoholen?

  1. Hugo Rosas
   Hugo Rosas

   Menar att vi dels har öppen bar men också att lokalen vi hyr inte har alkohol utan att man får köpa in det själv 🙂

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.