Allmänt

Tankar just nu

 • Är fortfarande lite starstruck från måndagens möte med Kristofer Hivju, även om jag mest tänker på honom som Tormund Giantsbane. Lär ju vara rätt jobbigt som skådespelare att bli misstagen för sin karaktär hela tiden. Frågorna man ställer är ju som om Game of Thrones skulle vara på riktigt och han sitter inne på dom rätta svaren kring hur folk resonerar i serien. Typ hur fan kunde XX göra XX? Känns också töntigt att man blir lite ”stolt” över att en norsk är med i en sån stor produktion, typ som att Norge är Sverige. Och som att det skulle spela någon roll i slutändan haha.
  Kristofer Hivju
 • På tal om Norge så har jag varit här sen igår för lite möten. Har känt mig lite ensam ett tag och funderar på om jag skulle gå med i någon förening. Vad tror ni?
 • Paula och jag funderar återigen på om det är dags för en podd. Ni är många som efterfrågar, konstigt nog, och det känns som att det kanske är läge för lite nytt tjötande. Tror kanske vår relation mår bra av att ha tid avsatt varje vecka till att stöta och blöta lite. Om vi kör vill vi ha det lite mer uppstrukturerat den här gången dock, med ett schema för ämnen och inbjudna gäster från start. Kanske spela in flera avsnitt åt gången också för mer tidseffektivitet. Vad tror ni om en ny podd? Ni som lyssnade när det begav sig – vad saknade ni och vad skulle ni vilja ha mer av? 

Kommentarer

 1. Taania

  Hell yeah för podd! Inga gäster!! Man vill höra ert ostrukturerade snack. Det är det som är kul att lyssna på. Gäster gör ju bara att de tar över podden. Det är er man vill höra prata om allt mellan himmel och jord. Ni kan väl istället ha olika teman som ni pratar om blandat med lyssnarfrågor?

 2. Jessika

  Helt ärligt gillade jag att det var så ”ostrukturerat” det kändes mysigt att ni inte hade planerat vad ni skulle snacka om och konversationen bara flöt på, det var det som gjorde er podd unik!

 3. Jessika

  Helt ärligt gillade jag att det var så ”ostrukturerat” inga gäster, ingen studio, ingen planering utan era konversationer bara flöt på. Det gav en mysigt ”hemma känsla”

 4. Filip Krook

  Börja podda igen för faaan. Jag minns när jag och min fru lyssnade på er podd i bilen en gång. Du drog historien om när du sket och tog i så mycket så du svimmade. Asså vi skrattade så mycket! Så börja podda och sprid er underbara humor och historier

 5. MALIN

  Haha håller med om stoltheten – och glöm inte Jamie!!! Han är dansk 😉 han kommer faktiskt från samma by som mina släktingar!

 6. Sabina

  Jaaaaaa snälla börja podda igen! Jag fullkomligt älskade er podd och har nog lyssnat på alla avsnitt minst 3 gånger. Fick många gånger gå och skämmas på promenaderna för att jag brast ut i skratt för mig själv när jag lyssnade, ni är så härliga och er humor är fantastisk!!

 7. Jenny

  Vet att relationspodden redan finns men skulle tycka det var kul om ni tog upp lite olika relationsdilemman i podden. Ni känns så vettiga bägge två tycker jag, och vet hur det är att bolla med ungar, jobb osv

 8. Cornelia

  Gillade verkligen er podd men just för att det är ER podd, så inte för många gäster tycker jag. Hoppas ni kör igång!

 9. Nadja

  Älskade er råa ärlighet kring saker och ting men IBLAND fick jag känslan av att Paula gjorde sig lite till (typ rädd att säga fel saker och lite för korrekt) önskar hon kunde bjuda till lite mer men i övrigt är ni underbara båda två men liiiiiite mer Paula tack 🙈 (vet ju inte om hon är sådan privat också i så fall vill jag ju inte ändra på henne men får känslan av lite fasad ibland och att hon är rädd att bli dömd fast alla egentligen bara tycker hon är grym som jag) Störtskön podd annars, glatt att ni bjuder på er själva och pratar om saker med hög igenkänningsfaktor och det ”vanliga” svenssonlivet och vad ni tragglar med.

 10. Johanna

  jaa!!! saknar er podd. SÅ bra!
  Gillar ert vardagssnack. Önskegäst(er) på första avsnittet: Molly och Leonore Rosas 😍👏🌟

 11. Fanny Backman

  MEN JA!! jag kommenterar typ aldrig, men måste skriva nu för saknar er podd! Så härliga att lyssna på 😍👏🌟

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.