Allmänt

Tag chansen att tjäna mycket pengar! Viasat Field Sales söker fältsäljare i hela Sverige

Känner du att du är en säljare? Att det är vad du är bäst på? Är du utåtriktad och målmedveten? Har du en vinnarskalle? Vill du tjäna pengar?

Viasat Field Sales söker nu säljare i hela landet som har ett gemensamt mål, ATT SÄLJA!
Säljarnas arbetsuppgifter kommer vara att sälja Viasat:s TV-upplevelser som även inkluderar Viaplay. Allt från vinter-OS i Sotji och Champions League till de senaste filmpremiärerna!
I början av din anställning hos Viasat får du genomgå en utbildning som bl.a. innehåller säljstrategi, retorik och produktkunskap, helt kostnadsfritt. Den fullständiga utbildningen på Viasat Academy, består av totalt fem steg där du med tiden utvecklar hela din potential.

”För att känna dig hemma på Viasat bör du trivas med utåtriktade människor, vara ansvarstagande och ha en vilja att lyckas. Tjänsten är på heltid men det finns även möjlighet till att arbeta deltid. Arbetstiderna är primärt vardagskvällar men det finns även möjlighet till helgarbete.

Känner du att du är rätt person? Skicka ditt CV till btvsales@viasat.se

För mer info: http://www.viasat.se/om-viasat/jobb/field-sales

//Detta är ett samarbete med Viasat.

Kommentarer

  1. Linnea

    Hej! 🙂 Nu är jag inlagd och ska få behandling för mina ätstörningar, första gången i livet. Detta är min första dag och den kunde inte börjat mer åt helvete. Vården är ett skämt. Bloggar helt öppet om precis allting som händer på behandlingen, hur sjukt dåligt jag blivit behandlad. Läs gärna och släng in ett inlägg, vården är ett skämt. Jag har inte fått dricka något sen jag kom in här, bl.a. Känns som jag ska dö. Älskar din blogg.
    Kramar i massor!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.