Dagens fråga

Svar på frågor – del 1

Va tycker ni om att hänga ut era barn på nätet för flera 100.000 att se vara för tjäna pengar? När dom kommer upp i skolåldern och deras vänner vet allt om deras liv är det inte obehagligt?? Skulle ni kunna tänka er att ha en egen serie på tv som ex walgrens värld? 
Vi tycker bevisligen att det är helt OK att ”hänga ut” dom med tanke på att dom figurerar i våra kanaler och i samarbeten. Så svaret på frågan finns ju redan innan den ställs. Har svarat på hur vi tänker om barnen och deras integritet tidigare, här tillexempel. Men för att klargöra, allt om deras liv finns verkligen inte på display här även om det kan kännas så för någon som läser. Sen så är jag och Paula visserligen lite småkända men vi är inga superstars så att tänka att alla kommer veta allt om dom i framtiden känns lite hybrisaktigt. Vill dom inte vara med framöver respekterar vi det. Kommer dom vilja att vi tar bort saker om dom från bloggar och Instagram kommer vi göra det – jag tror inte folk i allmänhet kommer ha sparat ner massa ”info” om dom att sprida den dagen. Ibland tänker jag att folk är lite väl nojiga när det kommer till nätet och att ”ingenting kan tas bort!!!!”.

robinson eller pardise hotel?
Helt klart Robinson. Lagom avundsjuk på att Paula fick frågan om att vara med men jag inte fått det…

Vad tror du att du hade gjort nu om du aldrig träffat Paula eller fått barn vid så ung ålder?
Varit med i Paradise hotel 😂

Hur får man tag på en Clean Drink keps? sån snygg du har 😁 
Genom att jobba på Clean eller vara ambassadör hehe. Många som är intresserade av Clean-kläder, kanske kan ordna en liten tävling i bloggen framöver? Vore det något?

Vill Paula sälja sin rolex eftersom hon använder sin träningsklocka? 🕺🤣 
Aldrig i livet säger Paula men jag skulle säga att allt är till salu, handlar bara om rätt pris 😜

Halloo Hugo!
Körde inte du 16:8 förut? Har du lust att berätta lite mer om de isf, jag är på min tredje dag och de går förvånansvärt bra! (Smått chockad) hehe
Yes, körde och kör fortfarande även om jag kör kostschema nu. Har mitt ätfönster mellan 12-20 och fastar däremellan. Som jag känner nu kommer jag aldrig sluta med det, har vant mig av med frukost helt och hållet och är överlag piggare. Tror mycket ligger i att man är van vid att man kan/ska äta hela tiden – om man utmanar sig själv märker man snart hur mycket mindre man faktiskt behöver käka. Kul att du börjat, håller tummarna för dig!

Berätta om ditt kostschema!!😍 
Gjorde jag ju igår – du hittar det här. Kommer inte dela med mig av exakta detaljerna i det eftersom det är utformat efter mig och mina förutsättningar samt att det är Akos jobb. Vill man köra eget kostschema får man snällt anlita honom eller någon annan.

Dagen gick i ett och jag började alldeles för sent med den här frågestunden, fortsätter med svaren imorgon. Kika in då! 

Kommentarer

  1. S

    Alltså.. jag har så många tomma cleanburkar på kontoret som jag gömt bakom skrivbordet i en pappkasse. De ligger där för att jag inte vågar gå ut i köket för att lägga dem i pantkärlen då jag direkt blir misstänkt. Fasar inför när jag inom kort ska sitta i öppet landskap, vad jag ska göra av dem.. Med det sagt- de är grymma och jag har olika favoriter för olika dagar och beroende på när under dagen 🙂

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.