Allmänt

Summering efter dag 1

Plats overall efter dag 1: 9a av 30 lag

Event 1: det kändes riktigt bra och vi kom 4a overall. Workouten bestod av 60 strikta hand stand push-ups, 20 synkade bar muscle-ups, 30 kalorier airbike, 30 kalorier rodd och sedan 60 powercleans på 40/61 kg. Man delade upp laget i 3 par så först körde två tjejer och när dom kommit förbi 60 strikta handstand push-ups så fick jag och Numi börja. Sist körde kille och tjej. När dom sista 2 har kommit i mål så stoppas tiden vilket betyder att alla måste kötta på för att inte fastna någonstans för då får paret bakom vänta.

Event 2: Ryckstege där alla killar hade på sig 10 minuter att göra 5 ryck var på 84kg, 4 på 93kg, 3 på 102kg, 2 på 111kg och 1 på 120kg. Jag klarade ett ryck på 111kg och hade iaf velat haft båda men jag hade inte så mycket kräm i benen som jag hoppats på.
Tjejerna gjorde samma sak men med lägre vikter såklart. Vår placering i ryckstegen blev inte svinbra och därför åkte vi ner till plats 9 inför imorgon.

Jag ser fram mot imorgon och mer tävling. Det är sjukt bra drag med flera 1000 personer på läktaren och det är magiskt att stå nere på ”planen” och köra.

Nu hänger vi vid poolen och snart är det dags för mat. En i vårt lag jobbar som kock och lagar mat utöver det vanliga, så vi är bortskämda.

Kommentarer

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.