Sugen på en resa.. Men var?

Jag är lite kluven, tänkte dra med polarna på en resa snart och Oliver som är aktuell i Håkans Bar vill att jag ska komma och hälsa på han i Thailand, han är adrenalinjagare och hoppar fallskärm/basejumpar och sånt och så driver han nattklubben Club Lime på Phuket. Men jag vet inte.. Det finns 100 andra ställen jag vill åka till. Har lite förslag här nedan, ni kanske kan lämna några bra restips?  Iofs så skulle det va kul att hälsa på Phuketgrabbarna, jag har ju lovat Oliver att komma dit och köra actiongrejer med han. Ska ringa han nu och kolla läget på Phuket, ni kan se han i Håkans Bar på måndag. Men kolla man vill ju åka överallt!!!!

CANADA

 

KINA

 

COLOMBIA

 

JAPAN

 

RYSSLAND

 

BRASILIEN

 

AUSTRALIEN

 

USA

 

VENEZUELA

 

PRAG

 

SVERIGE, MAN BEHÖVER INTE ÅKA NÅNSTANS EGENTLIGEN. 😉

 

VIVA LA CHILE!

 

AFGHANISTAN, ELLER??  🙂

 

Kommentarer

  1. 14 år.

    hej, hade inte sett den här videon förut. Både min pappa och min syster och min mamma var nere i chile när det blev jorbävning, har förlorat hoppet om att dom lever. Men den här låten betydde mycket för mig. Tack för att du har lagt upp den.

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.