AllmäntVideobloggar

Stora tjejen

Att krypa är ett minne blott. Dom första stegen togs vid 9 månader och 2 veckor och sedan har det bara fortsatt. Vi får se när det första springet och den första ordentliga vurpan kommer. Än så länge håller vi oss till små korta promenader.

Här i Nacka Forum:

Kommentarer

 1. sara

  Rebecca, förstår att inlägget var av välmening. Men jag undrar ändå hur man ska hindra barnen? Min dotter började vid 9 månader och det fanns ingen hejd på henne då. Klart barnen går när dom lärt sig, det är ju jätte spännande för dom!

  Förövrigt jätte kul att se er lilla guldklimp. Duktig tjej 🙂

 2. Rebecca

  Åhh underbara unge!

  Jag tänkte bara ”tipsa” om en sak som jag läst och hört mycket om, även om det kanske är lite försent nu. Men ni kan ju värdera informationen. Vuxna människor som haft återupprepande problem med sina ryggar och drabbats mycket av ryggskott får ofta orsaken fastställd som att de började gå för tidigt som barn och därför stabiliserades inte ryggen ordentligt. Det får dom sota för nu genom att gå hos sjukgymnaster och göra övningar för att stabilisera ryggen. Vet att t.ex Laila Bagge tampas med detta.

  Jag tror att 9 månader räknas som väldigt tidigt, men om Mollys rygg tar skada beror ju på genetik också. Hennes rygg kanske har stabiliteras, men det är också lätt att skynda fram och pracka på sina barn ”kom igen nu då, vad duktig du är” och endast se gången som ett positivt achivement.

  Ni kanske redan har full koll på detta och fått klartecken att Mollys rygg har stabiliserats, men annars kan ni ju alltid rådgöra med bvc, om Molly faktiskt riskerar åkommor senare och vad ni isåfall kan göra för att förebygga det..

  Skrivet i all välmening för Mollys räkning! Kram

 3. Emma

  Haha jag älskar när du lägger upp videos på när Molly går! & jag håller med föregående talare. När du började med grottmänniskeljuden så kissade jag nästan på mig av skratt hihi. Söta Mollan!

 4. Anne

  Fy fan vilken underbar pappa du verkar vara. Önskar att min pappa hade varit lite mer sådär (typ närvarande).. Önskar att mina framtida barn får ha det lika bra som Molly har det. Just saying.

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.