Stockholm

Är hemma i Stockholm nu. Vi åkte hem en dag tidigare än vad vi skulle göra..

Det blev bara skidåkning igår, lite synd men får dra upp på en riktig skidsemester snart istället. Idag har vi varit ute och åkt skoter hela förmiddagen, fan va roligt det va. Mina hopp med skotern kommer ni få se sen på film.

Efter skoter åkningen så drog vi och kolla på Jonnys(han som vi bodde hos) grabb när han lirade hockey, alla tyckte det var roligt förutom Paulina. Medan vi stod och applåderade så satt hon ner och pillade på sin iphone, jätte intresserad faktiskt.

En grej till. Tappa inte hakan nu men eftersom att jag förlorade ett vad uppe i Gävle så var jag tvungen att rakhyvla munkfrilla igen. Tur att det bara är hår i alla fall!

Ska dra och köra en snabbt gym pass med mössan på huvud nu, hörs efter det!


Kommentarer

 1. jacki

  Paow va super! Herregud, vad förväntar vissa av er? Att en 17 årig tjej ska agera reporter eller? Om hon är lite blyg och tyst får hon väl vara det, bättre än att snacka strunt och skit om dom andra!
  Vad hon än gör (och andra bloggare också..) så kommer ni (vissa) att klaga.. Vad vinner ni på det?

 2. elin

  ASSÅ KÄFTEN ALLA PAOW VA JU BÄST FAN 😆 NI KAN JU INTE KLAGA PÅ ATT HON VAR SÄMST BARA FÖR HON GJORDE EN GREN OCH ATT HON VA TYST.

 3. Viktoria

  wtf paulina var ju bara i vägen, sa ingenting, gjorde en grej, heja inte ens på sina lagkamrater. hon verkar så jävla mycket tuffare i bloggen än vad hon visar irl iaf. fjolla.

 4. Anja

  Allså vadå blondinbella o petra var kass? det var ju paow som var så dålig gjorde bara 1 gren, den grenen paow fick med sig nyckeln kunde vem som helst tatt med sig? Så lätt var den grenen. Det är så synd att hon är så rädd och tystlåten i vanliga fall och på bloggen uttrycker sig kanske lite för mkt. Så falsk är paow och du. Drf ni passar tillsammans som ett par:D Blondinbella foki,petra var bäst, och pratade mest medan paow var utanför HAHAHA

 5. Bee

  haha hon gjorde ju bara en lätt sak haha ;s
  och tråkig var det också gömde sig vid sidan och så
  lol
  Kändis är ni (haha)

 6. Micheliina

  Haha, det där med att Blondinbella var kass vet du ju inte ens vad du pratar om? Hon fick den en av de svåraste grenarna och klarade den nästan om hon bara inte hade blivit stressad av tjejerna utanför, haha! 😉 Och Paow gjorde bara en grej, och det är ingen svår gren för någon som är så liten och nätt som Paow, hon behövde knappt åla sig, hon kunde nästan krypa i röret. Klart som fan att hon klarade det då? 🙂 Hon hade nog inte gjort de andra grenarna bättre än de andra, möjligtvis Foki”s grenar, hon var ju den sämsta igår…. xd

 7. Amelie

  synd att din brud var helt tyst och gjorde typ ingeting.. hon var helt enkelt boring…. blondinbella var skit duktig hon försökte men,,, man kan inte lyckas varje gång.

 8. Eric Eliasson

  Hon var lik pippi långstrump 😀 Hon var lik pippi långstrump :DHon var lik pippi långstrump :DHon var lik pippi långstrump :DHon var lik pippi långstrump :DHon var lik pippi långstrump :DHon var lik pippi långstrump :DHon var lik pippi långstrump :DHon var lik pippi långstrump :DHon var lik pippi långstrump :DHon var lik pippi långstrump :DHon var lik pippi långstrump :DHon var lik pippi långstrump :DHon var lik pippi långstrump :DHon var lik pippi långstrump :DHon var lik pippi långstrump :DHon var lik pippi långstrump :DHon var lik pippi långstrump :DHon var lik pippi långstrump :DHon var lik pippi långstrump :DHon var lik pippi långstrump :DHon var lik pippi långstrump :DHon var lik pippi långstrump :DHon var lik pippi långstrump :DHon var lik pippi långstrump :Dv

Stockholm

Nu har jag varit ute och gått i 45 minuter, rätt skönt faktiskt att bara gå ut och njuta av det härliga svenska vädret, känna regndropparna slå på mitt skalliga huvud och pumpa musiken i hörlurarna, rensa tankarna och fånga in nya saker. Det jag tänkte på när jag var ute och gick var att Sverige är dött, Stockholm är dött..

Utomlands, utanför Skandinaviens gränser menar jag då. Det finns dubbelt så många cafen. Det finns inte ett cafe som stänger innan 01. Det går att shoppa till 22. Det går att köpa alkohol på ”ica” och den är dessutom kyld. Nattklubbarna stänger oftast när sista gäst har gått och då menar jag såklart att klubben stänger efter gästernas behov. Det är aldrig något problem att komma in på klubbarna pga vakter som känner sig mindervärdiga och tuffa i sina vaktbrickor.

Stockholm, staden som lever, eller? Shoppa går att göra fram till 20 på vardagar och 17 på helger. Jag tycker det är värdelöst. Enda stället där man kan köpa alkohol är systembolaget och dom säljer för fan varm alkohol, vem vill ha varm öl en varm sommardag? I Stockholm finns det ca 4 nattklubbar som stänger 05 men där kommer inte vem som helst in, så festa till 05 gäller bara ett begränsat antal personer. Det finns några få klubbar i Stockholm som har riktigt bra vakter resten av klubbarna har tappade jävla idioter som tror att dom är riktigt tuffa för att dom har en batong och en bricka på sig..

Jag säger inte att Sverige är ett dåligt land att leva i men det finns så mycket potential i detta land som regering skiter i att använda. Håller ni med?

-Jaja Hugo Rosas nu får det vara nog med vad du tycker.

Okej da men vafan det är skönt att rensa tankarna ibland liksom, skriva av sig. Jag kanske ska bli författare, aja skit i det nu…

Nu ska jag hoppa in i duschen, smörja in mig med tvål och raka mig med venusrakhyvel så att jag blir sådär len och fin som bara jag kan bli.. yaaaaaa

 

Kommentarer

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.