Allmänt

Statusrapport

Okej, snabb uppdatering på läget. Såhär är det. Efter jag hade haft möte med Better You så åkte jag och tränade. Röd Crossfit stod på schemat, vilket betyder att det ska vara hårt. Stenhårt. Dom passen är inte svinroliga när man kör, men efteråt känner man sig som en ninja på lyckopiller.

Den känslan stannar ungefär tills man hämtar barnen och inser att dom inte är på sjukt bra humör. Paula har gått i skolan idag och nu är hon och tränar. Det absolut värsta när man är själv med barnen är att ta sig från a till b. Denna gång var det från mormor och hem. Jag flippar ur. Det är skrik och bråk och deras kläder är överallt förutom på kroppen. Så först ska jag ta fajten över att vi ska åka hem och sedan ska jag klä på dom. Tänk er att sätta på en spindel ett par byxor, ungefär så lätt är det att klä på Molly och Leonore när dom är griniga.

När vi kom hem så smällde jag på tvn, där inne får som sitta. Jag känner mig som en kass farsa, men jag orkar inte. Jag vill bara att klockan ska slå läggdags. Jag kommer natta mig själv samtidigt. Jag ska unna mig själv en välling också.

Trevlig kväll!

Kommentarer

 1. Josefin

  Haha hahaha. 😂Kan inte sluta skratta! Så roligt! Alltså för att igenkänningen är så hög. Hahaha rinner typ tårar, du skriver så roligt!

 2. Sara

  Har också småbarn (dock bara ett tack o lov) o könner såååå igen mig! Vissa dagar räknar man verkligen ned till läggsdags o orkar ingenting…

 3. E

  Ibland blir de så, är de trötta efter en lång dag blir de extra grinigt oftast.
  Kanske kunde mormor ha underlättat med att börjat klä på dem innan du dök upp? Molly kanske behöver börja göra de själv, underlättar för alla. 🙂
  Ibland är man inte mer än människa. 😉

 4. Maline

  Man kan vara superpappa och mänsklig på samma gång 😉 Det ena slår inte per automatik ut det andra. Idag var en crapig dag, shit happens. Imorgon kommer nya möjligheter 🙂

 5. Fredrik

  Alla har vi dom dagarna när barnen inte vill. Men vi föräldrar krigar igenom dom och vi ska inte tycka att vi är dåliga föräldrar för det. Det finns inga bättre föräldrar till dina barn, för man är med dom i motgångar och i framgångar för man älskar dom och dom lyckas ända få ens hjärta att gråta av glädje var dag.

 6. Jessica

  Hugo. Det finns ingen bättre pappa till dina flickor än du själv. Ibland orkar man inte. Och det är okej. Det blir bättre imorgon. 🦋

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.