Allmänt

Status hus

Hallen- Klart. Marrakech klinkers, glas och mässinglister blev en bra kombo


Golvet i kök och allrum – Klart. Älskar att vi kunde behålla den gamla känslan i golvet.

Kommentarer

 1. Mikaela

  Det måste vara underhållande att läsarna har så mycket åsikter kring allt ? Allt behöver ju inte matcha.Tycker hallen blev jättefin.Man kan bryta av mässing med andra metaller.Kvistgolvet är förmodligen original då huset är gammal och det är väl jättefint att bevara det.Ni gör ett grymt jobb med huset!

 2. Moa

  Nja inte min smak men. Klinkers skulle vara fint i ett separat rum typ som tvättstugan eller badrummet. Och mässingenlisterna passar inte in med dom kromade fästerna på glasväggen.

 3. THERESA WILLIAMS

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

  1) Love Spells
  2) förlorad kärlek Spells
  3) skilsmässa Spells
  4) Förbindelse Spells
  5) Bindande Spell.
  6) Breakup Spells
  7) Bannlys en tidigare älskare
  8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
  genom drogunduspellcaster@gmail.com

  1. Magont

   Golvet i hallen är fint, men passar inte riktigt ihop med det övriga ljusa golv och marmor. Men smaken är som baken :-). Fint hus ni har, hoppas ni trivs där nu några veckor ;-).

   1. ...

    kan haka på där lite….det är ju oftast detaljerna som gör skillnad,och att inte ha mässingsfärgade fästen till glasväggen är ju en miss när listen på golvet är i mässing….och herrejesus vad kvisthål det är i trägolvet?,jag hade lagt en grå ton i golvet där för färgmatchning av resterande i kök……men så är jag riktig petig med saker också 😉

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.