Uncategorized

Status + bra rulle

Jävla bra rulle igår kväll. Fick t.om smsa Paula och säga att hon inte skulle ringa mig på vägen hem från sin träning för att jag tittade på film. Hon har en tendens att alltid ringa när hon är på väg hem, ibland duckar jag och ibland svarar jag. Det kan ju vara viktigt. Hittills har det aldrig varit viktigt, men den dagen kanske kommer. Jag fattar inte grejen med att ringa när man är på väg hem. Det är som att svara nej när någon frågar om man sover.

Filmen då, Seven Pounds med Will Smith. Se den. Gammal, men jävligt bra, mycket tårar.

Annars: Mår skapligt, känner doften av dagisbakterier här hemma. Håller andan när jag lämnar och pussar ingen av tjejerna på munnen för tillfället.

Sovit: Mycket bra. Tidiga kvällar is the shit.

Apptips: Jag har hittat en app som hjälper mig att hålla kolla på kalorierna. Svinlätt, skriver bara in vad jag käkar. Lifesum heter den, prova om ni vill hålla koll på erat intag.

Paula: Och jag tecknade livförsäkringar igår. Så om det skulle hända mig något inom den närmsta tiden….

Tjejerna: Älskar vår nya familjemedlem. Eller Paulas mammas nya medlem. Undra om dom kommer älska henne lika mycket om ett par månader när väger 60kg och äter barn till frukost 😂😂

Nu: Kaffe

Glöm inte: Stjärnor kan inte lysa utan mörker.

Kommentarer

  1. Carro

    Att låta hunden sitta lösa på sätet eller ha den i knät är inte tillåtet, enligt lagen om djur i bil som kom 2010. När du reser med en hund i bilen finns det en rad saker du måste tänka på.Du kan riskera böter på cirka 1 500 kronor om du stoppas av polis med en hund lös i bilen.Tror aldrig jag har kommenterat din blogg men är helt chockad över att ingen annan har kommentarerat detta för dig.Jag har själv gjort detta misstaget med att ha hunden i mitt knä.Jag förstår helt och hållet att man inte känner till alla lagar Ang hund när man själv aldrig har haft en hund själv.Men jag ber er att läsa om riskerna som kan uppstå vid en krock med en lös hund i bilen.

  2. Maja

    Vet flera personer som börjat med den appen för att de är kul och slutat med anorexi. Säger inte att det händer dig men kan vara ytterligare en dimension att tänka på innan man lägger ut och tipsar om den.

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.