AllmäntResor

Status

Träningen går bättre än på länge, jag mår bättre än på länge och vädret är bättre än på länge.

Jag vet inte om jag har berättat det men min träningsmotivation har inte varit den bästa på sistone. Det beror på lite olika anledningar. Dels har jag mycket med Clean, men sedan har min ena träningspartner mer eller mindre slutat träna. Haha. Han, Simon har börjat jobba heltid och prioriterar det, vilket jag köper till 100%. Sedan har min andra träningspartner Numi bestämt sig för att flytta tillbaka till sitt hemland som är Island. Detta har gjort att jag själv har fått griller i huvudet och börjat ifrågasätta om jag själv ska fortsätta på denna nivå som jag gör, eller om jag ska trappa ner och endast ha crossfit som en hobby. Nu tävlar jag och tränar på elitnivå, alla som har tränat något på elitnivå vet hur mycket tid det tar.

Det har alltid varit lätt för mig att motivera mig, speciellt för jag har haft roligt när jag tränat och det tack vare min träningspartners. Nu måste jag hitta nya sätt att motivera mig på.

Jag fattar inte Numi, vem vill flytta till ett land med 320,000 invånare som har sommar sämre än Sveriges vinter.

Dom här funderingarna har jag iaf gått runt med ett tag, men jag har bestämt mig för att fortsätta satsa. Ett år till och sedan får vi se. Därför är det kul att träningen går bra nu.

Hade det inte varit för barnen och företag hade jag inte tvekat en sekund på att flytta hit 6-7 månader om året. Det här klimatet är som klippt och skuret för min kropp. Jag slipper värma upp i 30 minuter innan träning för att ens komma ner i en air squat. Haha. Och det är ganska skönt att vakna en sen oktobermorgon och sätta sig på balkongen i kallingar och dricka en kaffe. I Sverige ska man väl vara glad om man slipper bära mössa såhär års.

Igår kväll: Var vi på tivoli. Molly åkte allt och hon vann alla priser, eller så köpte vi alla priser genom att spela tills vi vann.

Den här var hon mest nöjd med. En orm som var lika lång som mig:


Paula: Hon mår bra men är lite sur för att hon har fått pengarhanteringsförbud. Det efter att hon bett mig om mer pengar för att hennes kontanter var slut. Jag kollar i hennes plånbok och hittar 200 euro som hon inte ens visste att hon hade. Nu får hon kvittera ut 20 euro åt gången. 

Kommentarer

  1. Sanna Kiruna

    Klart som korvspad att du ska satsa ändå Hugo! Tänk vilken resa inom CF du gjort. Från första passet i Marbella till nu! Sjukt impad. Tråkigt att Numi ska flytta, förstår helt klart känslan när alla ens träningspolare försvinner. Men kämpa på! Du är grym! Hoppas ni allihopa mår bra, ha det gott i Spanien 🙂

  2. Josefin

    Hej Hugo! Jag vet inte vart jag ska vända mig, men du är ju träningsmästaren själv så: Jag skaffade gymkort igår, jag har i stort sett aldrig gymmat förut. HUR börjar man för att typ orka? Hur ska man tänka? Hur mycket ska man träna till en början? Finns det rätt & fel? Så många frågor. Många säger ”kolla youtube” , men jag vet ju fortfarande inte vad som är bra för en nybörjare som mig. Vore så tacksam för svar! Kanske i ett inlägg? 🙂 Mvh Josefin

  3. Li

    Åh ni borde ta med familjen och hälsa på honom på Island för det är ett sååå coolt land. Ska lätt ta med min dotter när hon är lite större dit, värsta äventyret för henne. Det finns så mkt att se! Valsafari, Blue lagoon, rida Islandshäst osv osv

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.