Allmänt

Status

Vaken: Ja

Molly: Är inte på sitt bästa humör och få henne att somna är lika lätt som att starta bilen utan nyckel.

Okej: Är mitt humör. Jag känner mig rastlös och stressad inför morgondagen. Att ett dop kan skapa sådant kaos.

Idag: Är det alla hjärtans dag, det blir dock svårt att bräcka förra årets valetines day. Då var vi på lyxhotell i Hamburg och jag hade 30g guld i fickan som jag plockade fram under kvällen till orden ”Vill du gifta dig med mig”. Idag har vi alltså varit förlovade i ett år och som jag skrev till Paula tidigare idag så är jag lika kär i henne nu som jag var för ett och två år sedan. När vi bråkar så går det ganska vilt till och ibland flyger det till och med en och annan sak här hemma. Det är oftast efter dom bråken man fattar hur kär man egentligen är och nyligen så hade vi ett sådant bråk =)

Fredagslåt: Changes orginal mix – Faul & Wad Ad.

Hoppas: Att allt går som det ska imorgon.

/Huggson

Kommentarer

  1. Anne

    Guuuud vad skönt att höra att ni också (det perfekta paret) kan bråka så det flyger grejer! Trodde jag och min kille var störda på nåt sätt.. Vi råkar vara lite hetlevrade liksom. Vi kan bråka så att en av oss drar hemifrån.. MEN vi dras ändå alltid tillbaka till varandra som flugor på en koskit i slutändan. A little thing called love!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.