Allmänt

Status

Mår: Bra 

Ångrar: Klippningen, men det är lite så jag funkar. Göra först och tänka efter. 

Natten: Leonore har fått för sig att man måste ha en tutte i munnen för att kunna sova så dom två senaste nätterna har varken jag eller P sovit speciellt mycket. 

Träningen: Går bra, jag springer mycket när jag är utomlands. Denna gång har jag även med mig min bok som är perfekt att köra utomlands. 

Paula: Hon är bäst som vanligt

Molly: Är i paradiset. Att bada när man vill och lägga sig klockan 23:00 på kvällarna är nog alla 3-åringars dröm. Igår sa hon till mig att det var lördag också, för att hon skulle få godis. Så bra på veckodagar har hon inte än. Tur det, för jag säger aldrig att det är lördag. 

Leonore: Kryper. Innan vi åker härifrån ska hon kunna gå, springa och simma. Helst kunna prata grekiska också. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentarer

  1. Sara

    Använder Leonore napp? Tänkte att det kan vara lösningen istället för tutten. Men min 3 månaders bebis vägrar napp så han sitter också fast vid tutten hela natten 🙂

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.