Allmänt

Status

Helgen: har varit bra – en riktig familjehelg. Behövligt efter att ha varit ute och snurrat mycket i veckan. Fredags blev det fredagsmys med familjen och vänner framför Talang. Sen kollade vi en film om Astrid Lindgren när barnen somnat. Paula låg och hulkgrina till den och jag låg och somnade. Ingen höjdarfilm i mitt tycke. Lördagen var det kalas för hela slanten och igår drog jag och min bror till badhuset med alla barnen. Vi har inte haft det långtråkigt helt enkelt.

Ånger: att jag tröck typ 3 hela chokladkakor igår kväll. Kom ett bud så vi hade en hel låda Fazer hemma. Lådan är inte fullproppad längre om vi säger så 🤭

Vikt: vågar inte ställa mig på vågen efter helgen.

Mår: bra med stressad. Vi drar till Thailand på onsdag och det är mycket som ska sättas innan dess. Dessutom har vi inte ens börjat packa – i vanliga fall brukar det stå ett halvt bohag redo vid dörren så här 2 dar innan avfärd.

Fundering: ska man ta med en resevagn till Leo? Hon är stor nog att klara sig utan nu men samtidigt kan det vara skönt att packa ner henne i en på kvällen när tröttheten slår till. Paula har precis lärt sig klara sig utan vagn och hon är 27 år så Leo kanske kan få ha den en sista sväng.

Kul: avrundade veckan med lunchmöte med samarbetspartner och fick veta att kampanjen var lyckad. Innebär att det var bra både för kunden och att samarbetet gav mina läsare något av värde  – alltid kul när det klaffar!

Nu: mötesrace!

Kom ihåg: om du skyndar dig slipper du stressa 😜

Kommentarer

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.