Uncategorized

Status

Mår: Man borde vara utvilad och må bra efter helgen, men efter en helg på fitnessfestivalen så är jag allt annat än utvilad. Dock mår jag bra och helgen har varit fantastisk.

Vi sålde bättre än förväntat och i lördags gjorde vi en fantastisk grej i vår monter. En av våra ambassadörer (Toni) är mästare i norden på armbrytning. Så vi sminkade honom till en gubbe (ish) och sen hade vi en tävling i vår monter. Vann man 10 omgångar i armbrytning så gick man hem med 1000kr och ett flak. Killar på över 100kg stod och köade, men det gjorde även Toni 😂. Fantastiska reaktioner när personer på 100kg inte hade någon chans mot en ”gubbe”. Detta spelade självklart in och kommer komma ut om någon vecka.

Bäst i helgen: Var nog när tjejerna fick sina nya resväskor med inbyggda sparkcyklar 😂

Annars: Leonore fyllde 3 i lördags. Stora tjejen:

Idag: Är jag ute och besöker butiker och skall försöka få till träning. Hinner jag så blir det fokus på ben/rumpa. Lägger upp passet här sen.

Dagens fundering: Vi kommer befinna oss i Vietnam under jul. Första gången vi firar jul utan våra familjer. Just nu känns det som en bra ide, men ska bli intressant att se hur man känner när julafton är framme. Kanske slutar med att vi ligger och gråter på stranden 🤪

Någon av er som brukar fira jul utomlands?

Nu: Kämpa på. Skål!

Kommentarer

 1. Mia

  Min dagen fundering är: kan man gå på spa mens barnen är på förskolan?? Herregud ni har så mycket egentid mens barnen är på förskolan.

 2. Erin

  Förstår inte när ni inte kan sätta barnen i fokus utan massa komsumtion och resor hit och dit. Ni förbrukar jordens resurser till max utan att tänka på att en generation eller två ska leva efter er.

  1. F

   O herregud alltså. Vad är grejen med att man som vuxen människa ska klanka ner på vad andra gör med sina liv? Med med tanke på din kommentar så borde du cykla till jobbet (om du har nått) INTE köpa kött i affären. Inte duscha längre än 2 minuter, bara köpa saker på second hand. Gör du allt detta Erin? Det tvivlar jag starkt på. Visa nu dina barn hur man föregår med gott exempel som en vuxen människa ska göra.

   1. Erin

    Det var ju en extrem jämförelse. Men ja jag åker kommunalt eller cyklar och köper inte kött, dock duschar jag längre än 2 min. Förstår inte hur detta ska jämföras med H:s och P:s extrema slitage på jorden och att de inte tänker på barnens framtid på denna jord.
    Och nej jag är inte avundsjuk. Gillar Hugo och hans blogg extremt mycket och tycker oftast att han har vettig syn på saker.

    1. F

     Du kommenterar något negativt på nästan varje inlägg, sluta lägg dig i andra människors liv. Tror du att du har rätt och säga åt folk bara för att de är offentliga? Bete dig som en vuxen om du nu är det.

 3. Tessan

  Sedan 2015 har vi firat jul utomlands. Vi hyr hus i Västindien i 3 1/2 månad. Jätteskönt att slippa all julstress i Sverige. Julgran och julklappar har vi och det räcker gott och väl. Kram

 4. Amanda

  Jag har firat runt 6-7 jular utomlands (på de olika Kanarieöarna) och gillar det. Skönt att slippa allt julstök och jag är den som tycker att julen lätt blir tråkig pga. liten familj/släkt och att alla vännerna är upptagna med sitt. Det har varit mysigt att kunna ligga i solstolen med julmusik i bakgrunden, åka på utflykter, ta promenader och se hur lokalborna pyntat med julsaker i trädgårdar men även att äta en internationell julbuffé med delikatesser som inte alltid finns på julborden här hemma.

 5. JLB

  har aldrig firat någon annan stans än hemma och törs nog inte heller, tror som du skriver att jag hade grinat på stranden haha.. är ganska attached till hemmet faktiskt och traditionsbunden!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.